Jackie Chan и Chris Tucker намекват за "Час пик 4"

Възможно ли е наистина да видим това продължение? За момента нямаме никаква официална информация дали се подготвя "Час пик 4". Все пак звездите в поредицата Jackie Chan и Chris Tucker са много заинтеесувани този филм да бъде направен и ни правят съвсем неприкрит намек за това, пише cinefish.bg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today is Jackie's birthday. I want to wish my boy Jackie Chan a Happy Birthday!!

A post shared by Ctuckerworld (@christucker) on

 
Наскоро Chan празнува 65-ия си рожден ден. Сред гостите на партито бе и неговият приятел Tucker, който побърза да поздрави рожденика в Инстаграм. И докато на една от снимките виждаме двамата да позират усмихнати, друга снимка предизвика безкрайно много коментари и спекулации. Просто защото на нея и двете звезди показват... четири пръста.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ctuckerworld (@christucker) on

 
Дали все пак не се шегуват? Възможно ли е да ги видим отново в акция? Това са въпросите, които всички започнаха да си задават след публикуването на снимките. Всъщност отдавна се говори за това продължение, още след премиерата на "Час пик 3" през 2007. През 2016 излезе и телевизионен сериал по същия сюжет за двете ченгета, които постоянно се забъркват в проблеми, но той не пожъна очаквания успех и така и не се стигна до негов втори сезон.
 
През февруари тази година Tucker призна, че се работи по сценария на следващия "Час пик" и се изпипват всички детайли, така че филмът да се получи на нивото на предишните три. За момента няма режисьор, който да работи официално по този проект.
 
Паралелно с това, STX разработват идея за същия сюжет, но с жени в главните роли. Според някой слухове звездата от "Мега звяр" Li Bingbing е една от актрисите в този проект. Сега въпросът е кой от двата филма ще бъде направен първи. 

Свързани новини

Том Круз ще снима филм в Космоса

07.05.2020

Tom Hanks помага за COVID-19 ваксина

23.04.2020

Jared Leto не знаел за коронавируса

19.03.2020

Големите победители на "Оскар" 2020

10.02.2020

Излиза Bad Boys For Life (OST)

21.01.2020

Коментари


flash