Предстоят снимките на "Смъртоносно оръжие 5"?

Отдавна се говори за ново продължение на хитовата поредица с Mel Gibson и Danny Глоувър, припомня cinefish.bg. Според някои непотвърдени слухове, сценарият на петата част е вече готов и той е напълно издържан в стила на предишните филми. Нещо повече, снимките на новото "Смъртоносно оръжие" ще започнат до края на годината.
 
Някои сайтове цитират член от екипа на филма, който споделя, че Gibson, Glover и Joe Pesci ще участват. Сценарият е бил одобрен от Уорнър и по всичко личи, че снимките ще стартират скоро. Според неназования източник няма да има припокриване между филма и телевизионния сериал, който се радваше на висок рейтинг и продължи два сезона.
 
Оригиналният филм "Смъртоносно оръжие" излезе през 1987 и се превърне в образец за екшън комедия за две ченгета, които постоянно се забъркват в проблеми. Режисьорът Richard Donner ("Супермен", "Поличбата") беше и продуцент на филма, заедно с легендарния Joel Silver ("Матрицата", "Умирай трудно"), а сценарият бе дело на Shane Black ("Последният бойскаут", "Последният екшън герой"), режисьор на последната версия на "Хищникът".
 
Общо четири са филмите от поредицата дотук, като в последния от 1998, освен трите звезди Gibson, Glover и Pesci, участваха още Chris Rock и екшън звездата Jet Li, както и Rene Russo, която също се очаква да се завърне в "Смъртоносно оръжие 5". 

Свързани новини

Том Круз ще снима филм в Космоса

07.05.2020

Tom Hanks помага за COVID-19 ваксина

23.04.2020

Jared Leto не знаел за коронавируса

19.03.2020

Големите победители на "Оскар" 2020

10.02.2020

Излиза Bad Boys For Life (OST)

21.01.2020

Коментари


flash