Тайно започнаха снимките на новия Bond

След толкова много коментари и дълго забавяне, най-после започна работата по юбилейния James Bond 25 (Shatterhand), информира cinefish.bg. Според неофициална информация, снимките вече са започнали в Норвегия.
 
Именно тук ще бъде заснета една от възловите сцени в бъдещия хит. Изградени са декори около замръзнало езеро в страната. Макар че сценарият все още не е окончателно завършен, в него има сцена около подобно езеро. Има опасност обаче то да се разтопи, тъй като времето ще се затопля в близките няколко седмици. Това е наложило и ускоряването на снимките и цялата тайнственост около тях.
 
След това ще има пауза в снимачния процес. Това е доста странен ход, но поне е доказателство, че след дълго протакане, новият Bond навлиза в работен ритъм. След оттеглянето на Danny Boyle, чийто сценарий, написан в сътрудничество с неговия постоянен сценарист John Hodge, не се хареса на продуцентите, в крайна сметка Cary Fukunaga е режисьор на новия епос за най-популярния британски шпионин.
 
Daniel Craig се завръща за последен път в неговата роля, а Rami Malek ще бъде неговият основен противник. Към тях ще се присъедини и  Billy Magnussen ("Нощни игри") като нов герой в поредицата. Както вече съобщихме Ralph Fiennes, Naomie Harris и Ben Whishaw се завръщат към добре познатите ни роли.
 
Началото на снимките ще бъде обявено на традиционната официална пресконференция, която се очаква около 1 април. Една година по-късно – на 8 април 2020, ще се състои и премиерата на филма. 

Свързани новини

Lady Gaga в нов филм на Ridley Scott

13.11.2019

Задава се нов "Писък"

08.11.2019

Готвят филм за Bee Gees

01.11.2019

Нови сценаристи на "Карибски пирати"

28.10.2019

Keanu Reeves в "Бързи и яростни"?

25.10.2019

Коментари


flash