Снимат модерна версия на "Тримата мускетари"

Това безспорно е един от най-екранизираните романи на всички времена. И ако си мислите, че сте гледали достатъчно версии на "Тримата мускетари" по Александър Дюма, Netflix се готвят да ви изненадат с нова версия, която ще е по-различна от всички досега, пише cinefish.bg.
 
От стриминг платформата са харесали сценарий на Харисън Куери, в който обаче действието няма да се развива през 17 век, а в наши дни. Това ще е модерен поглед към приключенията на Д‘Артанян и неговата дружина, описван в стила на "Мисията невъзможна".
 
Това не е първият сценарий на Куери, който фокусира вниманието на Netflix. Той предизвика интереса на компанията с "War Party", който Андрю Доминик ("Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд") ще режисира, а Том Харди ще изпълнява главната роля на елитен морски тюлен.
 
Една от последните екранизации на "Тримата мускетари" бе дело на създателя на "Заразно зло" Пол У.С. Андерсън. Неговият филм беше с впечатляващ актьорски състав в лицето на Матю Макфейдън, Рей Стивънсън, Люк Евънс, Орландо Блум и Логан Лерман в ролята на Д‘Артанян. Съпругата и муза на Андресън Мила Йовович също участваше в ролята на Милейди. Филмът на Андерсън обаче повече наблягаше на екшъна и не бе пожален от критиците. 

Свързани новини

Сериал по "Кери" на Стивън Кинг

08.01.2020

"Златен глобус" 2020 – победителите

06.01.2020

Нов трейлър и плакат: "Top Gun: Maveric"

20.12.2019

Наш филм за първи път на върха в Google

12.12.2019

Замръзналото кралство 2 оглави Billboard

09.12.2019

Коментари


flash