"Господарка на злото 2" излиза този октомври

"Дисни" явно са уверени в успеха на продължението на "Господарка на злото". Затова и вместо обявената предварително премиера през май 2020г. приказката с Анджелина Джоли ще излезе доста по-рано – през тази есен, пише cinefish.bg. Точната дата е 18 октомври.
 
 
По принцип дните преди Хелоуин са доста нежелани за важни премиери и по това време големите студиа не рискуват да пускат филмите, на които възлагат надежди за силен боксофис. Но явно това вече няма да бъде така, след изненадващия успех на "Хелоуин" през миналата година. Филмът, отбелязал голямото завръщане на Джейми Лий Къртис в култовата поредица, стартира с над 76 милиона за първия си уикенд на екран в САЩ.
 
Сега "Дисни" се надяват "Maleficent: Mistress of Evil", както ще бъде пълното заглавие на продължението, да се представи поне на същото ниво. По това време обаче предстоят други два хита – все още неозаглавен филм на Blumhouse и новата анимация "Семейство Адамс".
 
Хоаким Рьонинг ("Карибски пирати: Отмъщението на Салазар") е режисьор на новия филм, в който Джоли се завръща към ролята на Злодеида. Нейната героиня заедно с бъдещата кралица Аврора (Ел Фанинг) ще се сблъскат с нови опасни врагове. Участват още Харис Дикинсън, който ще замени Брентън Туейтс в ролята на принц Филип, Чиуетел Еджиофор и голямата Мишел Пфайфър.

Свързани новини

Том Круз ще снима филм в Космоса

07.05.2020

Tom Hanks помага за COVID-19 ваксина

23.04.2020

Jared Leto не знаел за коронавируса

19.03.2020

Големите победители на "Оскар" 2020

10.02.2020

Излиза Bad Boys For Life (OST)

21.01.2020

Коментари


flash