Johnny Depp се сбогува с Jack Sparrow

След като Disney обявиха, че ще поставят ново начало на своята популярна поредица "Карибски пирати", повечето фенове предположиха, че Johnny Depp няма да се завърне в култовата си роля на капитан Jack Sparrow. Ето че това вече е официално потвърдено.
 
Sean Bailey, един от шефовете в студиото, обяви, че Depp напуска поредицата. "Искаме да внесем нова енергия и да вдъхнем нов живот на поредицата. Харесвам филмите дотук, но причината да поканим Paul Wernick и Rhett Reese да пишат сценария, е те да ни предложат нещо коренно различно от всичко досега", сподели Бейли.
 
Reese и Wernick се доказаха като един от най-успешните тандеми в Холивуд, след сценариите за хитове като "Zombieland" и особено двете части на "Дедпул". Disney много се надяват те да поставят ново свежо начало в поредицата, чийто последен филм "Отмъщението на Салазар" бе посрещнато доста вяло. А и Depp едва ли ще може да ни предложи нещо по-различно като капитан Sparrow.
 
Говори се, че неговият герой ще бъде заменен с жена пират, чието име е Red. Тя е последното допълнение в увеселителния парк "Карибски пирати" и може да бъде видяна на пистата на скоростното влакче. 

Свързани новини

След номинацията за ''Оскар''

15.02.2024

След наградата ''Златен глобус''

12.01.2024

Какво да гледаме през 2024г.

09.01.2024

Мускулестият Дядо Коледа

20.12.2023

Маколи Кълкин с невероятно признание

04.12.2023


flash