Johnny Depp се сбогува с Jack Sparrow

След като Disney обявиха, че ще поставят ново начало на своята популярна поредица "Карибски пирати", повечето фенове предположиха, че Johnny Depp няма да се завърне в култовата си роля на капитан Jack Sparrow. Ето че това вече е официално потвърдено.
 
Sean Bailey, един от шефовете в студиото, обяви, че Depp напуска поредицата. "Искаме да внесем нова енергия и да вдъхнем нов живот на поредицата. Харесвам филмите дотук, но причината да поканим Paul Wernick и Rhett Reese да пишат сценария, е те да ни предложат нещо коренно различно от всичко досега", сподели Бейли.
 
Reese и Wernick се доказаха като един от най-успешните тандеми в Холивуд, след сценариите за хитове като "Zombieland" и особено двете части на "Дедпул". Disney много се надяват те да поставят ново свежо начало в поредицата, чийто последен филм "Отмъщението на Салазар" бе посрещнато доста вяло. А и Depp едва ли ще може да ни предложи нещо по-различно като капитан Sparrow.
 
Говори се, че неговият герой ще бъде заменен с жена пират, чието име е Red. Тя е последното допълнение в увеселителния парк "Карибски пирати" и може да бъде видяна на пистата на скоростното влакче. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash