Johnny Depp се сбогува с Jack Sparrow

След като Disney обявиха, че ще поставят ново начало на своята популярна поредица "Карибски пирати", повечето фенове предположиха, че Johnny Depp няма да се завърне в култовата си роля на капитан Jack Sparrow. Ето че това вече е официално потвърдено.
 
Sean Bailey, един от шефовете в студиото, обяви, че Depp напуска поредицата. "Искаме да внесем нова енергия и да вдъхнем нов живот на поредицата. Харесвам филмите дотук, но причината да поканим Paul Wernick и Rhett Reese да пишат сценария, е те да ни предложат нещо коренно различно от всичко досега", сподели Бейли.
 
Reese и Wernick се доказаха като един от най-успешните тандеми в Холивуд, след сценариите за хитове като "Zombieland" и особено двете части на "Дедпул". Disney много се надяват те да поставят ново свежо начало в поредицата, чийто последен филм "Отмъщението на Салазар" бе посрещнато доста вяло. А и Depp едва ли ще може да ни предложи нещо по-различно като капитан Sparrow.
 
Говори се, че неговият герой ще бъде заменен с жена пират, чието име е Red. Тя е последното допълнение в увеселителния парк "Карибски пирати" и може да бъде видяна на пистата на скоростното влакче. 

Свързани новини

Усмивка - видиш ли я, вече е късно

27.09.2022

Снимките спряха

30.08.2022

Шедьоври в IMAX

19.08.2022

Режисьорът Джордан Пийл казва "НЕ!"

12.08.2022

Мария Бакалова ни кани на кино

11.08.2022


flash