Ryan Reynolds в нова адаптация по видеоигра

Опитите на Холивуд да превръща популярни игри във филми често са с разочароващ краен резултат, но това няма да откаже някои упорити продуценти. Особено, ако разполагат със звезда като Ryan Reynolds. Той ще играе главната роля във филма по видеоигра "Free Guy".
 
Новият филм само донякъде е вдъхновен от игра, а всъщност повече прилича на шедьовъра с Jim Carrey "Шоуто на Труман". Сценарият на Matt Lieberman, написал и новата адаптация на "Семейство Адамс", разказва за банков служител, затрупан с обичайните си задължения, който разкрива невероятна тайна. 
 
Всъщност той е герой в една друга вселена и се подвизава в заредена с екшън и приключения видеоигра и като такъв е единственият, способен да спаси света. 
 
Режисьор на новия филм ще бъде Shawn Levy (трилогията "Нощ в музея"), но за момента той е единственото име на борда, наред с Reynolds. Очакваме скоро да научим повече за екипа и за партньорите на звездата от "Дедпул".
 
Иначе в момента Reynolds е зает със снимките на новия екшън на Майкъл Бей "6 Underground". Ще чуем гласа му и в комбиниращия игрално кино и анимация друг филм по популярна игра "Detective Pikachu", чиято премиера е на 10 май 2019.

Свързани новини

Ще ни зарадват ли с "Умирай трудно 6"?

19.04.2019

Снимат предисторията на "Брилянтин"

18.04.2019

Alicia Vikander в "Tomb Raider 2"

16.04.2019

Chris Hemsworth е следващият Bond?

11.04.2019

Наближава ли "Час пик 4"?

09.04.2019

Коментари


flash