Jared Leto със свой филм за Жокера

Jared Leto, който изигра по впечатляващ начин Жокера в "Отряд самоубийци", ще се завърне отново към тази роля в изцяло нов филм, посветен на героя си, пише cinefish.bg.
 
Такава поне е идеята на Warner и DC, но все още нищо не се знае за проекта. Не са обявени и подробности за сюжета, нито евентуалните имена на сценарист и режисьор. Според една от теориите бъдещият филм ще разказва за щуротиите на Жокера в моментите, в които не беше част от екшъна в "Отряд самоубийци". 
 
Единственото сигурно нещо е, че Leto ще участва и ще бъде изпълнителен продуцент. Идеята е този филм да е свързан и с продължението на историята за отряда от най-опасните супер злодеи, по което вече усилено се работи. А може да видим Жокера и в общ филм с Harley Quinn, героинята на Марго Роби, за който също се говори отдавна.
 
Филмът с Jared Leto няма да има нищо общо с новия филм на Todd Phillips ("Последният ергенски запой"), който ще разказва историята за произхода на Жокера. Той няма да бъде обвързан с комиксите на DC, а в него главната роля ще изпълнява Joaquin Phoenix.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash