Джери О‘Конъл: "Много се забавлявам с "Картър", надявам се и зрителите да се посмеят"

Джери О‘Конъл даде интервю за сериала "Картър", в който изпълнява главната роля. 
 
За какво става дума в "Картър"?
В "Картър" става дума за един тип, който се казва Харли Картър. Той работи в телевизионен сериал за детективи, наречен "Повикайте Картър", но се връща за малко в родния си град в Северна Канада. Там, по случайност се оказва в положението да разследва истински престъпления, което се оказва му се отдава доста добре, благодарение на наученото от телевизията и вродената му дарба в разрешаването на криминални загадки.
 
Кой е Харли?
Моят герой се мести от малкия си роден град Бишъп в Холивуд, където пробива в телевизията. В сърцето си той си остава провинциално момче, но Холивуд взима превес в някакъв момент, променя го и изкуствено надутото му его излиза на преден план. Не в смисъл да си мисли, че всички глави се обръщат след него и че тълпата го обожава, не стига чак до там, но в него се заражда нуждата да поуспокои малко темпото, още повече, че макар наистина да има най-добри намерения, някак почти винаги успява да оплеска нещата. За щастие приятелите му от детинство Дейв и Саманта са насреща, за да му помогнат да си стъпи на краката и да намери отново пътя към себе си.
 
Защо Харли се завръща в къщи?
Защото му писва от Холивуд и неговия ненормален ритъм, знам какво има предвид героят ми от първо лице, повярвайте, той наистина копнее за дома и въобще не се поколебава да приеме поканата на приятелката си от детинство Саманта, която го моли да даде едно рамо на местната полиция. В тази нейна молба той вижда супер възможност и се изстрелва към дома със скоростта на светлината, а и всъщност е призован, за да прави това, което умее най-добре - да разплита загадки.
 
Какво Ви привлече в ролята?
На първото четене на сценария здравата се посмях, беше пълен с шеги в стила на "голямата знаменитост, която си се връща на село", "дойдоха големи времена за малкия град" и т.н. Аз се забавлявах, искрено се надявам и зрителите да се забавляват поне колкото мен.
 
Каква е връзката на Харли със Сам и Дейв?
За мен именно техните отношения са в сърцето на този сериал. Когато сме тримата заедно винаги е много забавно, толкова лесно, никакви усилия не ни коства, изключителна лекота изпитвам когато сме заедно пред камерата. 
 
Какво ще ни кажете за Норт Бей?
Снимките бяха почти изцяло в Норт Бей и околността. Това е един прекрасен град, наистина, винаги ще заема специално място в сърцето ми, това място няма нищо общо с целия останал свят, а и самият град е като отделен персонаж в сценария и то в главна роля. В сериала обаче го наричаме Бишъп, защото не искаме в един момент хората да свързват името на този прекрасен град в Северна Канада с убийства, които се случват през ден. Защото в интерес на истината в това кътче от рая не се случи нито едно убийство докато аз бях там, а аз прекарах там месеци наред и в по-голяма безопасност не съм се чувствал никъде другаде, дори не си заключвах колата... 
 
Разбрахме, че сте пожънали нечувани успехи в кареоке бара на града?
Всичките ми колеги, те са толкова готини, нямате си представа какъв певчески талант, всеки един от тях, заедно и поотделно! Нека ви кажа – актьорският състав на "Картър" ще разбие на кареоке всеки друг актьорски състав по света! Мат, който е в ролята на Уес - техническият гений на полицейския участък, как само пя Адел! Беше толкова добър, това беше най-готиното караоке, на което съм присъствал. Варун, който играе агента ми от Лос Анжелис – много смешен персонаж, много смешен актьор, той пя Еминем и направо ни отвя! Бренда, която е в ролята на жената, която ме е отгледала, икономката на дома, ни разби с бродуейски мюзикъли, а Крисчън Брюн, който играе приятеля ми от детинство Дейв, пя Proud Mary на Тина Търнър така, че дори тя би могла да му завиди!!! 
 
Гледайте "Картър" всяка сряда от 21ч. по AXN.

Свързани новини

Раздадоха наградите MTV VMA 2019

27.08.2019

Телевизия ММ с първи тематичен уикенд

17.06.2019

Излиза саундтрак към "Игра на тронове"

16.04.2019

"Игра на тронове" във факти и цифри

12.04.2019

Гледайте тази вечер по ММ любовен Топ 5

14.02.2019

Коментари


flash