FOX насрочи премиерна дата за "Необикновените"

"Необикновените", новият семеен приключенски сериал на 20th Century Fox Television  в сътрудничество с Marvel Television, ще се излъчи премиерно в България на 12 октомври 2017, пише cinefish.bg. 
 
"Необикновените" разказва емоционалната история на двойка от предградията, чийто обикновен живот е разтърсен от внезапното разкритие, че децата им притежават мутантски сили. Принудено да бяга от враждебно настроеното правителство, семейството търси помощ от мутантска организация в сянка и трябва да се бори, за да оцелее.
 
Действието на сериала се развива във вселената на "X-Men". Поредицата е със звездното участие на Стивън Мойер ("Изстрели", "Истинска кръв"), Ейми Акър ("Под наблюдение"), Натали Елин Линд ("Готъм") и Пърси Хайнс Уайт ("Нощ в музея 3") в ролите на семейство Стракър. В сериала участват още Шон Тийл ("Reign") в ролята на Еклипс/ Маркос Диаз; Джейми Чънг ("Готъм") в ролята на Блинк/ Кларис Фъргюсън; Ема Дюмонт ("Водолей") в ролята на Поларис/ Лорна Дейн; Блеър Редфорд ("Просветление") в ролята на Буревестник/ Джон Праудстар и Коби Бел ("Извън играта") в ролята на Джейс Търнър.
 
Пилотният епизод на сериала е написан от Мат Никс  ("Извън играта") и режисиран от Брайън Сингър (поредицата "X-Men"). "Необикновените" е с изпълнителни продуценти Никс Сингър, Лорън Шулър Донър и Саймън Кинбърг ("X-Men: Апокалипсис", "X-Men: Дни на отминалото бъдеще") и Джеф Лоб и Джим Чори от Marvel. 

Свързани новини

"Хари Потър" се завръща като сериал

27.02.2024

Селена Гомес отново става магьосница

26.01.2024

Кой е големият победител?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023


flash