Търси в сайта...

Ще има продължение на филма "Z-та световна война"

Американският режисьор David Fincher снима продължение на филма за зомби апокалипсиса "Z-та световна война", съобщи dariknews.bg. Главна роля изпълнява Brad Pitt, който участва и в първия филм.
 
Премиерата беше планирана за юни 2017, но се наложи снимките да се забавят, заради бракоразводния процес на актьора. Датата на излизане на новия филм по екраните не е известна.
 
През август 2016 Brad Pitt предложи на David Fincher да режисира продукцията. Постапокалиптичният трилър "Z-та световна война", заснет по романа на Max Brooks, се появи по екраните през 2013. Brad Pitt е продуцент на филма и изпълнява главна роля в него.
 
В "Z-та световна война" се описва историята на бившия сътрудник на ООН Gerry Lane, който се опитва да предотврати зомби апокалипсис. Филмът донесе над 540 милиона долара приходи от прожекции в целия свят и от търговска гледна точка стана най-успешният в кариерата на Brad Pitt.
 
David Fincher е работил по филми като "Боен клуб", "Седем" и "Странният случай с Бенджамин Бътън", главни роли в които изпълнява Brad Pitt. Други филми на режисьора са "Социалната мрежа" и "Момичето с драконовата татуировка".

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash