Първи трейлър на "Бързи и яростни" 8 (видео)

Universal Pictures пуснаха първи трейлър на "Бързи и яростни" 8, пише cinefish.bg. След като предишната част от най-скоростния филм спечели рекордните 1 млрд. долара по целия свят, сега най-новата глава от най-популярният филм се очаква да подобри не само печалбите, но и всички рекорди до сега. 
 
 
Сега Dom и Letty са на меден месец, а Brian и Mia са се оттеглили от играта, изглежда, че състезателният тим със склонност към живот на ръба най-накрая живеят нормален живот. Но когато мистериозна жена (носителката на Оскар Charlize Theron), изкушава Dom, въвличайки го в света на престъпността, изглежда че той няма да успее да се измъкне толкова лесно. Сега целият екип е поставен пред изпитание, каквото не е имало никога преди. 
 
От бреговете на Куба, през улиците на Ню Йорк, до замръзналите арктически планини, нашият елитен екип ще прекоси света, за да спре хаоса, който заплашва света и да спасят човека, който ги направи семейство. 
 
Освен Vin Diesel, към новата част се присъединяват Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky и Kurt Russell. Освен Charlize Theron, се очаква да видим и Scott Eastwood, заедно с носителката на Оскар Helen Mirren. Режисьор на лентата е F. Gary Gray. Премиерата е обявена за 14 април 2017. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash