Alex Pettyfer разказа за враждата си с Channing Tatum

Alex Pettyfer разкри, че причината за 3-годишното му скарване с колегата му от "Професия: Стриптийзьор” – Channing Tatum, е наем, пише cinefish.bg. 25-годишният актьор, който не участва във втората част на филма, обяснява, че бил наел апартамент от приятел на Tatum в Ню Йорк, но се изнесъл заради алергични проблеми. 
 
"И изневиделица получих доста брутален имейл от Channing - напълно основателно, в който пишеше: "Не прецаквай приятелите ми. Дължиш пари. Плати проклетите пари. Не се прави на клоун”, обяснява Pettyfer, който се ядосал много от реакцията на Tatum и отказал да плати каквото и да е. "Писах му - и отчитам, че беше грешка - "Не съм в много позитивно настроение сега, дължиш ми малко уважение" - дъра-бъра. Накрая просто си казах: "Да вървят по дяволите, няма да плащам. Какво са едни пари, животът е толкова много повече”.
 
Това обаче имало крайно неприятни последици за него на снимките на "Професия: стриптийзьор”, защото гузният Alex, предупреден от агента си да внимава за всяка стъпка, ако не иска да си загуби работата, не смеел да гъкне и странял от всички. Това обаче му довело репутацията на надут тип, който не контактува с никой, защото се смята за по-добър от всички. "Истината беше, че се страхувах през повечето време. Вече знаех, че Tatum не ме харесва, затова се снишавах и се опитвах да съм колкото може по-незабележим", казва той и добавя "Channing е зведата. Каквото каже, става. А вече имаше достатъчно основания да не ме харесва и да смята, че съм риск. А думата на Channing е закон”.
 
Pettyfer обаче признава, че цялото преживяване го е накарало да се отърве от незрялото си поведение и да започне най-сетне да взима отговорни решения. "Той много ми повлия. Не бих заменил съвместната ни работа за нищо на света. Грешките на младостта са затова - да ни дадат урок, който да научим и да продължим напред по най-добрия начин. Аз си научих урока". 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash