Търси в сайта...

Гласят жена да смени James Bond?

В британските медии стартира кампания за това в следващият филм за агента на тайните служби на Нейно Величество ролята на световно известния шпионин да изпълнява жена, съобщава бгнес. Интересното е, че първият, който гласно изрази такова желание, беше един от кандидатите за поста на министър-председател на страната в следващите общи избори - Ed Miliband.
 
Въпреки че до изборите на 7 май има повече от месец и официалната предизборна кампания в страната вече е в ход, лидерът на лейбъристите тези дни говори не само за политика. В интервю за местна радиостанция Miliband реши да сподели виждането си за бъдещето на James Bond. "Струва ми се, че следващият агент 007 може да бъде отличната британска актриса Rosamund Pike", каза Miliband.
 
Думите му подхванаха местни вестници, които дадоха началото на оживен дебат по въпроса дали жена може да бъде следващият Bond. По-голямата част от медиите са склонни да вярват, че в поредицата от филми отдавна е необходима промяна и активно насърчават читателите да говорят по този въпрос в социалните мрежи.
 
За Pike франчайзът не е чужд - тя е бивше момиче на Bond – играе ролята на Miranda Frost в "Не умирай днес" (2002).

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash