"Убийствено интервю"- филмът

Американската филмова компания “Сони пикчърс” все пак ще разпространи филма “Убийствено интервю”. От корпорацията заявиха, че отлагането на премиерата не означава спиране на лентата .

Все още не е ясно засега на какъв носител ще излезе филмът. Според компанията, севернокорейската кибератака е проблем на националната сигурност на Съединените щати, а не на “Сони “. В края на ноември неизвестни хакери извършиха пробив в информационната сигурност на филмовата компания и получиха достъп до поверителна информация. В интернет бяха качени непубликувани филми и данни за сценария за новата история на Джеймс Бонд, както и лична кореспонденция.

Освен това хакерите оставиха послание със заплахи, в което се посочва, че по време на премиерата на филма "Убийствено интервю", в който се разказва за заговор срещу севернокорейския лидер Ким Чен Ун, могат да бъдат извършени терористични актове. Поради тази причина "Сони пикчърс" обяви отмяната на премиерата на филма в САЩ, насрочена за 25 декември.

В петък ФБР обвини Северна Корея за кибератаките на студиото. Американският президент Барак Обама обеща, че САЩ ще наложат санкции.


Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash