Johnny Depp се жени за Amber Heard?

Холивудската звезда Johnny Depp (50) е сгоден за американска актриса Amber Heard (27), съобщава сп. People, цитирано от бгнес.
 
Depp и Heard се появиха публично за първи път като двойка преди седмица на връчването на наградите "Златен глобус" . След това папараци успяха да снимат Heard в ресторант в Лос Анджелис с годежен пръстен на безименния пръст. Двамата артисти все още не са коментирали тези предположения, но източник от обкръжението на звездната двойка потвърди, че те наистина възнамеряват да се оженят. Не се посочва обаче кога може да бъде сватбата.
 
Връзката на Johnny Depp с Amber Heard започна на снимачната площадка на филма "Дневникът на едно пиянде" през 2011. Заради нея Johnny се раздели с Vanessa Pardis след 14 години и две деца – Lily-Rose (14) и  John "Jack" Christopher (11). По-късно Amber заряза Johnny, тъй като намирала живота си с него за скучен. Освен това Heard, която е известна със своята бисексуалност, заяви открито, че не се срамува от факта, че харесва и представителки на своя пол. 
 
Depp обаче не се отказа и успя да я убеди да му даде още един шанс. Източник, близък до актьора, заявява, че той не е човек, който се отказва лесно. "За краткото време, прекарано с нея, Johnny успя да се влюби лудо и не приемаше нейния отказ. И двамата обичат литературата, така той намери начин да си я върне", споделя източникът.

Свързани новини

Стартира кампанията "От другата страна"

22.10.2020

Борат се завръща!

05.10.2020

"Завръщане": онлайн премиера за цял свят

14.09.2020

Нова българска комедия през 2021

04.08.2020

Задава се римейк на "Туистър"

02.07.2020

Коментари


flash