Johnny Depp се жени за Amber Heard?

Холивудската звезда Johnny Depp (50) е сгоден за американска актриса Amber Heard (27), съобщава сп. People, цитирано от бгнес.
 
Depp и Heard се появиха публично за първи път като двойка преди седмица на връчването на наградите "Златен глобус" . След това папараци успяха да снимат Heard в ресторант в Лос Анджелис с годежен пръстен на безименния пръст. Двамата артисти все още не са коментирали тези предположения, но източник от обкръжението на звездната двойка потвърди, че те наистина възнамеряват да се оженят. Не се посочва обаче кога може да бъде сватбата.
 
Връзката на Johnny Depp с Amber Heard започна на снимачната площадка на филма "Дневникът на едно пиянде" през 2011. Заради нея Johnny се раздели с Vanessa Pardis след 14 години и две деца – Lily-Rose (14) и  John "Jack" Christopher (11). По-късно Amber заряза Johnny, тъй като намирала живота си с него за скучен. Освен това Heard, която е известна със своята бисексуалност, заяви открито, че не се срамува от факта, че харесва и представителки на своя пол. 
 
Depp обаче не се отказа и успя да я убеди да му даде още един шанс. Източник, близък до актьора, заявява, че той не е човек, който се отказва лесно. "За краткото време, прекарано с нея, Johnny успя да се влюби лудо и не приемаше нейния отказ. И двамата обичат литературата, така той намери начин да си я върне", споделя източникът.

Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024

След номинацията за ''Оскар''

15.02.2024


flash