Brad Pitt и Angelina Jolie ще имат четири сватби?

Brad Pitt и Angelina Jolie планират четири сватбени тържества, пише бгнес.
 
Звездната двойка, която има шест деца, ще започне с празненствата в Австралия, където Angelina снима новия си филм Unbroken. Макар в момента 38-годишната актриса да се намира в слънчевия Сидни, тя ще се отправи със семейството си към скалното образувание Улуру, известно още като Айрес Рок, в Северната територия, където Brad ще отпразнува 50-я си рожден ден на 18 декември.
 
"Първото им тържество ще бъде в Айрес Рок, Австралия, и ще съвпадне с 50-я рожден ден на Brad през декември. Angelina иска церемония в аборигенски стил на зазоряване", разкри запознат източник, цитиран от вестни "Дейли стар". Brad и Angelina са заедно, откакто се запознаха на снимачната площадка на филма от 2005 "Мистър и мисис Смит".
 
Те се сгодиха през април миналата година, а в началото на 2014 ще сключат законен брак на интимна церемония в Лос Анджелис или в Ню Орлиънс. След това двамата ще заминат за Бахамите. Мястото е от особена важност за Angelina, тъй като прахът на майка й Marcheline Bertrand, която почина от рак на яйчниците на 56-годишна възраст, е разпръснат на острова.
 
Последното тържество ще бъде във френското имение на звездната двойка Шато Миравал, където ще дадат прием за приятели и роднини. "Сватба номер три ще бъде на плаж на Бахамските острови, където е разпръснат прахът на майката на актрисата. И накрая ще последва лъскав прием в Южна Франция през май, когато се провежда кинофестивалът в Кан", разкри запознатият източник. 

Свързани новини

"Доза Щастие” на върха в 7 държави

28.05.2020

Том Круз ще снима филм в Космоса

07.05.2020

Tom Hanks помага за COVID-19 ваксина

23.04.2020

Jared Leto не знаел за коронавируса

19.03.2020

Големите победители на "Оскар" 2020

10.02.2020

Коментари


flash