Nina Dobrev отново е сама

Канадската актриса с български корени Nina Dobrev се раздели с Derek Hough, информира бгнес.
 
Звездата от "Дневниците на вампира" прекрати краткотрайния си любовен роман с танцьора. Двамата бяха заедно само шест седмици. Запознати източници съобщиха, че Nina и Derek не могат да отделят достатъчно време един на друг, тъй като 24-годишната красавица снима хитовия сериал в Атланта, а Derek участва в танцовото състезание "Денсинг старс" в Лос Анджелис.
 
"Разстоянието беше прекалено голямо, за да го преодолеят", разкриха източниците. Dobrev и Hough, които започнаха да се виждат в началото на септември, почувствали, че връзката им се е изчерпала, допълниха други източници. Nina е добра приятелка на сестрата на Derek, Julianne Hough, която я запознала с 28-годишния професионален танцьор.
 
Актрисата проявила разбиране във връзка с раздялата и нямала лоши чувства към приятелката си Nina. Красивата брюнетка започна да излиза с Derek само четири месеца след като прекрати тригодишната си връзка с колегата си от "Дневниците на вампира" Ian Somerhalder. Преди време се носеха слухове, че Derek има връзка с британската певица Cheryl Cole, след като се появи в клипа към песента й "Parachute". 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash