Търси в сайта...

$50 млн. за Christian Bale, за да изиграе пак Батман, той не иска

Christian Bale е получил оферта от 50 млн. долара, ако се съгласи да изиграе за четвърти път Батман, съобщават бгнес.

Bale бе човекът-прилеп в "Батман в началото" (2004), "Черният рицар" (2007) и "Черният рицар: възраждане" (2012) - и трите ленти под режисурата на Christopher Nolan. Засега обаче актьорът категорично отказва четвърто участие, въпреки предложения му космически хонорар.

"Три пъти бях Батман, стига ми толкова. Да не бъдем алчни! В живота, че дори и в киното, не всичко е пари. Имам си достатъчно. Смятам да фокусирам вниманието си върху други проекти. А и вече съм решил: ще снимам максимум по един филм годишно", казва Bale.

Възможно е обаче 39-годишният актьор и да преосмисли решението си. Холивуд не прощава подобно високомерие, класически пример за което е Michael Keaton, изиграл супергероя в "Батман" (1989) и "Завръщането на Батман" (1992) на режисьора Tim Burton.

Keaton също отказа да бъде повече Батман, при това срещу идентичен хонорар - 50 млн. долара, умопомрачителна сума в онези години. В резултат, кариерата му тръгна надолу и филмите с негово участие са или нискобюджетни, или просто незапомнящи се.

Свързани новини

Жената-котка се снима гола

26.07.2024

18 милиона долара загуби

12.07.2024

100 години преди "Игра на тронове"

24.06.2024

След две години чакане

10.06.2024

Светът върви към своя край

03.06.2024

flash