Киното в Сити Център София отново отваря врати

Добра новина за българските киномани има мениджмънта на Сити Център София. Киното, което множество фенове очакваха с нетърпение, съвсем скоро отново ще отвори врати.

Индийската фирма Cine Grand Pvt. Ltd. е новият кино оператор.  Компанията с централен офис в Мумбай, е създадена през 2010 г. Екипът й се състои от професионалисти, които повече от шест десетилетия развиват развлекателната индустрия в страната си, а в момента управляват над 1500 киносалона. Другите търговски обекти на марката са Grand Cinemas и My Cinemas.

Новото кино в мола на бул. Арсеналски ще се казва „Сине Гранд“. Към момента обновяването на залите тече с пълна сила. Значителни промени на помещението ще го трансформират в луксозно и модерно пространство, където гледането на филми ще бъде своеобразно преживяване.

 „Искаме да се превърнем в любимата дестинация за забавления в България – казва г-н Амитаб Вардхан, който е генерален директор на Cine Grand – Част от фирмената ни политика е да предлагаме много повече, отколкото очакват посетителите ни. Постигаме това чрез модерни и луксозни кино зали, отлично обслужване и, разбира се, най-добрите филми от европейското кино, Холивуд и Боливуд“, допълни той.

Пълният капацитет на киното в Сити центъра е 1 200  места, разположени на площ от 2 500 кв. м. Ще има собствено „суперспециално кафене“ обещават мениджърите, както и лоби с уникален дизайн. Шестте амфитеатрални зали ще имат нови HD екрани от стена до стена. Звуковото оборудване ще бъде заменено с абсолютно нова high-quality digital sound система. Новото кино ще има единствена по рода си VIP лаунч зона. Тя  ще е обособена пред новия VIP салон, в който настоящите седалки ще бъдат заменени с огромни луксозни кресла.

За откриването на киното ще бъде организирано специално парти с червен килим, на което ще присъстват филмови звезди и други знаменитости, които към момента се пазят в строга тайна.
 


Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

77 премиери на Master of Art

13.04.2018

Дани Бойл потвърди "Трейнспотинг" 2

07.09.2015

"Съдилището" е БГ кандидатът за Оскар

04.09.2015

Колин Фарел обвинен в опит за убийсто

24.06.2015

Коментари


flash