Фенове от дни очакват в палатки премиерата на "Здрач"

 Хиляди развълнувани фенове на вампирската сага "Здрач" са се настанили в палатков лагер пред киното в Лос Анджелис, където днес ще се състои световната премиера на последния филм от поредицата. 

Хиляди хора от цял свят са опънали палатки на циментовия  площад пред киносалона, с надеждата да зърнат своите любимци. Робърт Патинсън, Кристен Стюарт и Тейлър Лаутнър ще преминат днес по червения килим за световната премиера на "Здрач: Зазоряване Част 2". 
 
От филмовото студио са организирали редица занимания за преданите феновете в очакване на голямото събитие - маратонска  прожекция на четирите излезли на екран ленти от поредицата, изненадващи срещи с членове на актьорския състав, тренировки в стил "Здрач".  "Наясно сме, че за последен път ни се предоставя подобна възможност", казва почитателката на вампирската сага Бри-Ан Глоувър, настанявайки се в палатковия лагер. 
Романите от поредицата "Здрач" на Стефани Майър предизвикаха сензация на книжния пазар, а излезлите досега на екран филмиреализираха общо над 2,5 милиарда долара в международния бокс-офис, припомня агенцията. 

Последният филм от вампирската сага "Здрач: Зазоряване Част 2", режисиран от Бил Кондън, излиза на екран в няколко европейски страни на 14 ноември, а от 16 ноември ще бъде по кината в България, САЩ и Канада.

Свързани новини

В кината от днес

08.02.2013

Дисни пуска филми за Междузвездни войни

06.02.2013

Де Ниро остави отпечатъци на Алеята ...

05.02.2013

"Антураж" излиза по кината догодина

05.02.2013

Skyfall е филм на годината на ...

05.02.2013


flash