Песента на Адел за Бонд изтече в интернет

Официалната песен на Адел, която ще звучи в новия филм от поредицата за Джеймс Бонд "007 Координати: Скайфол", трябваше да има своята премиера в петък, но се появи в интернет още във вторник с  сайтовете Soundcloud и YouTube.

Премиерата на песента на Адел "Skyfall", която ще звучи в едноименния нов филм за приключенията на тайния агент, трябваше да бъде представена за първи път в полунощ в петък и да съвпадне с 50-годишнината на агент 007.

Но превю на парчето, което беше представено пред медиите вчера, мистериозно се появи в сайта за безплатно споделяне на музика Soundcloud. То беше свалено от сайта, но версии на изтеклата част от песента вече са в YouTube.

Първите коментари от почитателите на Бонд са положителни, като повечето от тях казват, че парчето има всички черти на "класическа песен" от филм за прочутия шпионин. Очаква се Адел да представи песента чрез официалния си сайт в 0,07 ч британско лятно време на 5 октомври. Веднага след това песента може да бъде купена.

В петък се навършват 50 години от появата на поредицата за Джеймс Бонд и тя ще бъде отпразнувана като Глобален ден на Джеймс Бонд. Песента на Адел е записана в студиото Абей Роуд в Лондон и включва акомпанимент от оркестър със 77 музиканти.


Свързани новини

"Смъртта може да почака" е тук

15.09.2021

Виж новия трейлър на "No Time To Die"

04.09.2020

Адел подаде документи за развод

13.09.2019

Daniel Craig се завръща като James Bond

16.08.2017

Новият Bond вече със сценаристи

13.03.2017


flash