Дрю Баримор се омъжи за трети път

Актрисата Дрю Баримор се омъжи за своя годеник, търговецът на предмети на изкуството Уил Копелман в събота, 2 юни.

37-годишната звезда от редица филми, сред които "Ангелите на Чарли", е била облечена в рокля на "Шанел". Церемонията се е провела в имението на двойката в Монтесито, Калифорния, извън Лос Анджелис. Сред гостите са били Рийз Уидърспуун, Камерън Диаз, Джими Фалон и Бъзи Филипс, според сп. "Пийпъл".

Според изданието Баримор е бременна с първото дете на двойката. Представителите на актрисата не са коментирали новината в неделя.

Това е трети брак за Баримор, която преди това бе омъжена за собственика на бар Джеръми Томас през март 1994 г. и подаде документи за развод по-малко от два месеца след това. През юли 2001 г. актрисата се омъжи и за комедианта Том Грийн, като той поиска развод по-малко от шест месеца по-късно.



Баримор, която идва от известно семейство на актьори и е внучка на Джон Баримор, става известна още като дете след участието си в "Извънземното" на режисьора Стивън Спилбърг.

С годините тя прави успешна кариера с участието си в романтични комедии като "Целуни ме" (Never Been Kissed), "Той не си пада по теб" (He's Just Not That Into You), както и екшън филмите "Ангелите на Чарли", базиращи се на телевизионния сериал от 70-те години.

Баримор има собствена продуцентска компания на име Flower Films и прави режисьорския си дебют през 2009 г. с комедията "Разбий ги!" (Whip It).


Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Най-добрите секс сцени според британците

03.09.2015

Виж Еди Редмейн в "Момичето от Дания"

02.09.2015

Започва кинофестивалът във Венеция

02.09.2015


flash