Мадагаскар 3 със световна премиера в Кан

Създателите на МАДАГАСКАР 3 избраха Международния филмов фестивал в Кан за домакин на световната премиера на анимационното приключение в петък,  18 май. Решението им не е случайно, тъй като точно в Европа акостират героите от филма след последните им премеждия в Африканската джунгла.


По червения килим преминаха звездите, които озвучават щурите анимационни герои в оригинал. В центъра на събитието бяха комиците Бен Стилър (Лъвът Алекс), Крис Рок (Зебрата Марти) и Дейвид Шуимър (Жирафът Мелман), както и единствената дама в компанията Джейда Смит (Хипопотамът Глория).  Към четиримата приключенци в европейските им преживелици на път за дома се присъединиха Браян Кранстън (Тигърът Виталий), Мартин Шорт (Тюленът Стефано) и Джесика Честейн (Ягуарката Джия).


Сред кино звездите на събитието бяха също Наоми Уотс, Кармен и Долорис Чаплин, Джейн Фонда, Джема Артъртън, Ана Фалчи, Робърт де Ниро, Салма Хайек и много други техни колеги от филмовата гилдия, които от миналата седмица са в Кан.
Специално за българските фенове на МАДАГАСКАР 3, две от звездите във филма дойдоха и у нас. Пингвините Редник и Скипър ще се срещнат с почитателите си в софийската зоологическа градина на 26 и 27 май, а турнето им ще продължи с участие в празника на 1 юни в Mall of Sofia, в компанията на Мария Силвестър (Джия Ягуара), която ще зарадва малчуганите с автографи . В Деня на детето Пингвините от Мадагаскар ще посетят също Стара Загора и Пловдив, на 2 юни ще са в Бургас, а на 3 юни в Русе.


Зрителите у нас ще видят МАДАГАСКАР 3 за първи път в 3D и ще чуят любимите анимационни герои с познатите гласове на българските актьори Анатолий Божинов (Алекс), Тодор Николов (Марти), Петя Абаджиева (Глория) и Пламен Чернев (Мелман). Към тях в Европа се присъединяват Ягуарката Джия с гласа на телевизионната водеща Мария Силвестър, Тюленът Стефано озвучен от Александър Воронов, Витали Тигъра с гласа на Веселин Калановски и Капитан Дьобоа озвучена от Василка Сугарева.

Официалната премиера на МАДАГАСКАР 3 в 3D киносалоните България е на 8 юни 2012 г., а предпремиерно, анимацията може да бъде гледана от 1 юни 2012 г.Научете повече за героите от филма и техните нови приключения на официалната българска страница: www.madagaskar.bg или във фейсбук: www.facebook.com/Madagaskar.bg.


За МАДАГАСКАР 3:

Веднъж напуснали Африка след последното си приключение, Алекс и верните му четириноги приятели Марти, Глория и Мелман копнеят да се завърнат у дома. Те са готови на всичко, за да се доберат до зоологическата градина на Ню Йорк в Сентрал Парк. Придружени от Крал Джулиан, Морис и Пингвините, в МАДАГАСКАР 3 щурите герои  се впускат в приключението на живота си. В търсене на Пингвините и маймуните, с които да съставят план за преминаване на океана, те буквално изплуват в Европа. Обрали казиното в Монте Карло, Пингвините трябва бързо да изчезнат от кралството. Цялата банда се впуска в рисковано бягство от офицера от френските служби за Животински контрол Капитан Шантал Дьобоа, която не може да се примири с буйстващи диви животни по улиците на собствения й град и е твърдо решена да улови първият си лъв. Преследваните герои намират идеалното прикритие: пътуващ цирк. Следват таен план за преобразяване на цирка, изпълнения на смъртоносни номера, нови приятелства и откриване на неподозирани скрити заложби. 


Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Най-добрите секс сцени според британците

03.09.2015

Виж Еди Редмейн в "Момичето от Дания"

02.09.2015

Започва кинофестивалът във Венеция

02.09.2015


flash