Джаки Чан планира "Час пик" 4 и "Карате кид" 2

Актьорът Джаки Чан планира да участва в "Час пик" 4 и в "Карате кид" 2.

58-годишният актьор неотдавна обяви, че най-новият му филм "Китайски зодиак" ще бъде последният му "голям екшън", но той възнамерява да заснеме четвърта част на екшъна "Час пик", в който се партнира с Крис Тъкър, и продължение на своя римейк на "Карате кид" с Джейдън Смит.
"Ще попитам тялото си колко дълго мога да продължа. Вече не съм млад. В бъдеще ще заснема "Карате кид" 2 и "Час пик" 4", сподели Чан. Той обаче иска да си вземе почивка от екшъните, преди да се върне на големия екран, за да показва уменията си по бойни изкуства в идните "пет-десет години". Актьорът разкрива, че ще помисли за пълно оттегляне от актьорската професия едва след като участва в четвъртия "Час пик".
Джаки решил да спре да прави екшъни, защото смята, че светът е станал "прекалено изпълнен с насилие" и той иска да покаже на хората, че може да играе, а не само да се бие във филмите си. На пресконференция на кинофестивала в Кан, където представя "Китайски зодиак", Чан заяви: "Това ще бъде последният ми голям екшън. Светът сега е прекалено изпълнен с насилие. Обичам боевете, но мразя насилието. Искам публиката да знае, че не умея само да се бия, мога и да играя. Не искам да бъда само екшън звезда. Искам да съм истински актьор, така че през последните десет години направих други филми като "Карате кид", където играя възрастен мъж".


Свързани новини



flash