Блейк Лайвли мечтае децата й да са травестити

Актрисата Блейк Лайвли се надява, че децата й ще бъдат или момичета, или травестити, тъй като иска да споделя невероятния си гардероб с тях.

24-годишната звезда, която е лице на редица модни линии, сподели, че някой ден ще бъде разочарована, ако децата й не бъдат момичета и нямат вкус за дизайнерските облекла.

"Надявам се един ден да имам само дъщери. Ако не са момичета, то поне да са травеститчета. Имам доста невероятни обувки и чанти. А и истории, на които все някой трябва да се радва", пошегува се пред сп. "Ел" чаровницата.

Блейк Лайвли разкри, че досега е имала само "четирима приятели" и никога не е излизала на истинска любовна среща. Звездата на "Клюкарката" споделяше леглото си с Пен Баджли до 2010 г. Въпреки че периодът бе тежък за Блейк, седмици по-късно тя намери сили да се сближи с холивудския секс символ Леонардо ди Каприо. Днес Лайвли пък се среща с колегата си от "Зеления фенер" Райън Рейнолдс.

"Имала съм само четирима приятели през целия си живот", сподели в интервю чаровницата. "Никога не съм се обвързвала с мъж, който не е бил само мой. Първата ми връзка бе на 17 години. Никога не съм излизала и на истинска любовна среща. Може би съм твърде свенлива. Ако някога съм имала човек до себе си, това е било, защото съм го познавала добре и е значел нещо за мен. За мен тези неща са важни", коментира актрисата


Свързани новини

Блейк Лайвли се омъжи

19.10.2012

Блейк Лайвли и Рейнолдс са се оженили

10.09.2012


flash