В кината от днес

Мъж на ръба (Man On A Ledge)

В "Мъж на ръба" един полицай (Уортингтън), бива осъден и вкаран в затвора за престъпление, което не е извършил. Но когато е временно пуснат за да може да присъства на погребението на баща си, той се изплъзва на придружаващите го полицаи, и успява да се скрие в нюйоркски хотел.

Малко по-късно, той се появява на прозореца на една от хотелските стаи и заплашва че ще се самоубие. От полицията изпращат психолог, парламентьор и множество полицаи, които трябва да овладеят положението.

Това което никой не знае, е че ситуацията със самоубиеца е само прикритие целящо да отвлече вниманието на властите от течащия в същото време масивен обир на диаманти, недалеч от хотела.

Режисьор: Асгер Лет В ролите: Тайтъс Уеливър, Джейми Бел, Сам Уортингтън, Ед Харис, Антъни Маки, Елизабет Банкс, Едуард Бърнс, Дженесис Родригес, Кира Седжуик

Ловец на глави (One for the Money)

Стефани Плъм (Катрин Хейгъл) има нова работа като... ловец на  глави.  Въпреки че най-мощното й оръжие е лютив спрей, това не я спира да тръгне след най-търсения беглец – ченгето Джо Морели, който се оказва същият неустоимо секси Джо Морели, който я е прелъстил и изоставил в гимназията.

Да закове бившия е повече от страхотен шанс за отмъщение, но Стефани ще разбере, че това не е толкова лесно, колкото си е мислела.

<iframe allowfullscreen="" src="http://www.youtube.com/embed/K7Rqrts4jPM?rel=0" "="" width="650" frameborder="0" height="360">&amp;lt;br /&amp;gt;</iframe><br> За да успее тя трябва да се изправи срещу шантавото си семейство, което си вре носа навсякъде; един боксьор, потенциален убиец; свидетели които мрат като мухи; и проблемът от прехвърчащите искри, когато най-накрая се изправя лице в лице с Морели.</p> <p> <strong>Режисьор: Джули Ан Робинсън В ролите: Даниел Сунджата, Катрин Хейгъл, Джон Легуизамо, Деби Рейнолдс, Джейсън О'Мара, Шели Шефърд</strong></p> <h2> Двойник на дявола <span>(The Devil's Double)</span></h2> <p> Багдад, мястото, където стига да имаш пари, може да имаш всичко. Това е светът на Удаи Хюсеин, който властва над всички.<br> <br> Когато лейтенант Латиф Йахия е призован в палата на Саддам, той се сблъсква с особено опасна мисия. Трябва да се превъплъти в двойник на Удай. В случай, че откаже семейството му ще бъде унищожено.<br> <br> Новозеландецът Лий Тамаори /"Не умирай днес"/ разчита на британеца Доминик Купър /"Съзряване"/ и френската красавица Людивин Сение /"Басейнът"/ в този напрегнат политически трилър с бюджет 15 милиона долара.</p> <p> <strong>Режисьор: Лий Тамахори В ролите: Доминик Купър, Людивин Сание, Рад Рави, Мем Ферда, Дар Салим, Пано Масти</strong><iframe allowfullscreen="" src="http://www.youtube.com/embed/auE1FAGP1Kc?rel=0" width="650" frameborder="0" height="360"></iframe></p> <h2> Малката голяма панда 3D <span>(Little Big Panda)</span></h2> <p> <br> В наши дни оцеляването на пандите в китайските планини става все по-трудно. Изсичането на бамбуковите гори нарушава техния естествен хабитат.<br> <br> Пандите са известни с ленивостта си и затова няма изгледи да нарушават досегашното си съществуване, затова хората ще трябва да променят техните навици. Манчу заедно с група свои приятели решава да надникне в царството на пандите и да им помогне след като хората изпускат голямо количество вода от новопостроения близо до долината на пандите язовир.<br> <br> Гледайте невероятните приключения на една малка панда с голямо сърце. <iframe src="http://www.youtube.com/embed/f3KcVTt_ukk?rel=0" allowfullscreen="" width="650" frameborder="0" height="370"></iframe></p> <p></p>


Свързани новини

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

77 премиери на Master of Art

13.04.2018

"Силата се пробужда" чупи рекорди

28.12.2015

Дани Бойл потвърди "Трейнспотинг" 2

07.09.2015

"Съдилището" е БГ кандидатът за Оскар

04.09.2015


flash