Търси в сайта...

Излезе първият официален трейлър на "Хобитът"

Почитателите на Джон Роналд Руел Толкин вече могат да бъдат по-спокойни, след като в интернет се появи първият официален трейлър на горещо очаквания филм "Хобитът".

Видеото с дължина две и половина минути започва със сър Иън Холм като по-възрастния Билбо Бегинс и звездата от британската версия на телевизионния сериал "Офисът" (The Office) Мартин Фрийман в ролята на същия, но като по-млад.
 
В трейлъра виждаме и магьосника Гандалф (сър Иън Маккелън), който представя джуджетата, които ще придружават Билбо по време на неговото велико приключение в двата филма, които разказват предисторията на "Властелинът на пръстените".
Сър Питър Джаксън, който режисира и продуцира историите на Толкин в Средната земя в родната си Нова Зеландия, е изключително потаен относно снимките на филма, така че трейлърът предлага изключително рядка възможност зрителите да добият представа за продукцията, пише "Дейли телеграф".
 
Световната премиера на "Хобитът: Неочаквано пътешествие" ще бъде в Уелингтън на 14 декември догодина, като вторият филм ще излезе година по-късно - през декември 2013 г.
 
Продуцентското студио "Уорнър брадърс" са публикували и нова снимка от филма с Фрийман, който е в главната роля, който държи тояга и се взира в далечината.
 
dnevnik.bg


flash