Линдзи Лоън отново влиза в затвора за 30 дни

Американската актриса Линдзи Лоън беше осъдена на 30 дни затвор, след като призна, че е нарушила условията на пробацията си за предишно престъпление.

Съдия Стефани Саутнер нареди на 25-годишната актриса да се предаде на областния затвор на 9 ноември, когато ще започне да излежава присъдата си. Тя същевременно постави няколко условия, от изпълнението, на които ще зависи дали Лоън ще отърве още 270 дни зад решетките.


 

Актрисата се съгласи да полага повече общественополезен труд в морга в Лос Анджелис и да посещава допълнителни сеанси при психотерапевт. Тя вече получи нареждане от съда да изпълни тези две неща, но не го направи. Лоън, която пристигна в съда със скъпа черна рокля, трябва да се яви отново на 14 декември, след което трябва да присъства на ежемесечни съдебни заседания, на които ще се установява дали изпълнява условията на присъдата.

"Ако изпълните всичко това, тези 270 дни затвор ще бъдат отменени за постоянно", заяви съдийката и определи присъдата си като "поставяне на ключа за килията в джоба на обвиняемата".



flash