Търси в сайта...

В кината от днес

Кецове

В началото на лятото шестима младeжи бягат от своите провали – в семейството, в любовта, с парите, с амбициите, в срещите с различните от тях. Бягат от агресията на Града, който "различните" са превзели.

Всеки един от младежите по свой път бяга на Изток от Ада... Към най-далечната от Града възможна точка. Бягат към морския бряг и към свободата си.

Един девствен залив ги събира, сближава и преоткрива за тях надеждата. Но дали бягството от агресията и града е възможно…?

Дилъри на време (In Time)

В не много далечно бъдеще, генът на стареене е изключение. За да се предотврати пренаселването, времето се е превърнало в разменна единица – чрез него хората плащат за своите нужди и лукс.

Богатите могат да живеят вечно, а останалите се пазарят и борят за тяхното безсмъртие. Един млад мъж извършва убийство, за да се сдобие с богатството на времето и да помогне на умиращата си майка, което довежда до преследването му от страна на корумпирани полицейски служители, известни като "пазители на времето".

Уил Салас (Джъстин Тимбърлейк) принадлежи към втората група хора – той е млад бунтовник, живеещ в един изпаднал в крайна бедност квартал, който бива несправедливо обвинен в убийството на известен бизнесмен. Според разследващите случая, Уил е убил нарочно човека заради "времето му", и това обвинение превръща младия мъж в беглец, преследван от полицията, неизвестни наемни убийци и специален отряд носещ името Time Keepers. Единствените хора, на които младия мъж може да се довери са неговата майка и млада жена на име Силвия Уейл (Аманда Сийфрид).

Приключенията на Тинтин 3D
(The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn)

"Приключенията на Тинтин" е комиксова поредица, създадена от белгийския художник Ерже. Тинтин и компания имат култов статус в тяхната родина, а сега да пренесе приключенията на голям екран се е заел самият Стивън Спилбърг.

Главният герой, журналистът Тинтин, пътешества по света и попада в поредица драматични ситуации. Снимачната площадка е разположена в Нова Зеландия, а сред озвучаващите откриваме имената на Даниел Крейг, Саймън Пег, Джейми Бел и Ник Фрост.

Хъбъл 3D

Най-новото Imax преживяване, озвучено на български от Владо Карамазов.

Повече от 20 години, космическият телескоп "Хъбъл" ни впечатлява с несравними гледки от космоса—от великолепието на небесните ни съседи до галактики на милиарди  светлинни години. На 28-ми октомври българските зрители също ще могат да излетят от IMAX София, заедно с екипажа на совалката Atlantis STS-125, и да пътуват из космоса, от сърцето на мъглявината  Орион и Млечния път до края на обозримата вселена.

Документалното приключение "Хъбъл 3D" е продукция на IMAX и Warner Bros. Pictures, в сътрудничество с  Американската Космическа Агенция (НАСА).



flash