Търси в сайта...

Гледай тук първия трейлър на "Immortals"!

След месеци на очакване, вече можем да ви представим дебютния трейлър на шумно рекламирания блокбъстър "Войната на боговете" (Immortals). Епичната фентъзи драма е дело на индийския режисьор Тарсем Сингх, който въпреки, че бе в основата на психотрилъра с Дженифър Лопес - "Клетката" (The Cell), за първи път разполага с толкова внушителен бюджет за свой проект.

Продукцията на Universal Pictures е подпомогната със сериозната финансова инжекция от 115 милиона долара, което логично доведе и до появата на цяла плеяда звезди в каста й.

Тук са Хенри Кавил (скоро ще го видим и като Супермен), Фрида Пинто като богинята Федра, Джон Хърт (John Hurt) като Зевс, Мики Рурк като крал Хиперион, Кейлън Лутц като бог Посейдон, Стивън Дорф и още познати имена от света на киното.
Както вече сте се досетили, сюжетната линия на филма е вдъхновена от гръцката митология, но както често се случва в последните години, този път създателите му са готови да представят епичните битки по-внушителни от когато и да било.

Искрено се надяваме "Войната на боговете" да не повтори съдбата на "Битката на титаните", заклеймена като визуално пиршество без какъвто и да е смисъл откъм сюжет, а до 11 ноември (18 - в  България), за когато е предвидена появата на филма на екран, ви предлагаме да видите какво ни очаква с дебютния трейлър на лентата.

avtora.com



flash