Кино премиерите днес

Първичен код

Във филма "Първичен код" Капитан Колтър Стивънс (Джейк Гиленхал) е военен, който става част от експериментална правителствена програма, разследваща бомбардировка над влак.

Той е изпратен в тялото на Шон Фентрес (Фредерик де Гранпри) - цивилен, който се намира във влака по време на инцидента. Колтър е принуден да преживее последните осем минути от чуждия живот отново и отново, докато не разбере кой е виновен за атаката и как може да предотврати следващия терористичен акт. "Първичен код" е оригинален техно-трилър и втори филм на Дънкан Джоунс след успешния "Луна".

Рио 3D

Блу е опитомен папагал макао, който така и не се е научил да лети. Той се наслаждава на удобния си живот със своята собственичка и най-добър приятел, Линда в малкото градче Мус Лейк в Минесота.  Двамата с Линда смятат, че Блу е последния от вида си и когато разбират, че има друго макао в Рио Де Жанейро, те поемат към далечната и екзотична страна за да открият Джуъл, женското съответствие на Блу.

Не дълго след пристигането им, Блу и Джуъл са отвлечени от банда некадърни трафиканти на животни. Блу бяга с помощта на Джуъл и група отракани градски птици. С новите приятели зад гърба си, Блу трябва да събере кураж и да се научи да лети, да осуети плановете на похитителите, които ги следват по петите и да се върне при Линда, най-добрият приятел, който една птица би могла някога да има.



flash