Рейнолдс и Бълок работят по нов филм?

Актьорът Райън Рейнолдс, който през декември се разведе със Скарлет Йохансон най-накрая сложи край на медийното си мълчание и говори за бъдещите си планове, предаде КРОСС.

Напоследък името му се свързва със Сандра Бълок още повече, че двамата прекараха Нова Година заедно в Ню Йорк в луксозен ресторант, а в интервюто си, дадено пред US magazine, той заяви, че би бил много щастлив, ако двамата направят още един филм заедно.

Двамата вече участваха в един филм "Предложението" през 2009 г. и оттогава не спират да поддържат контакти помежду си. Рейнолдс обожава и детето на Сандра Бълок и според медиите в Холивуд, той далеч няма да се задоволи само с обръщението "Чичо Раян". 34-годишният красавец бе свързван и с германския модел Агнес Фишър, след като двамата бяха забелязани наскоро в Кейп Таун, ЮАР, на снимките на новия му филм.

От своя страна, бившата му половинка Скарлет Йохансон показа, че бързо е преодоляла развода, като си намери нова изгора в лицето на известния актьор и режисьор Шон Пен.



flash