Кино премиерите днес

Жена на заем

Шести филм между Адам Сандлър и режисьора Денис Дюган, филмът "Жена назаем" разказва за Д-р Патрик Макабий (Адам Сандлър), пластичен хирург, който не иска да се обвърже сериозно.

Приятелката му, Бевърли (Бруклин Декър), е много по-млада от него, а той я лъже, че е женен с деца, за да предотврати по-сериозна връзка между тях. Когато младата Бевърли се усъмнява в искреността му и заплашва да го напусне, Патрик е длъжен да намери изход и моли своя офис администратор, Катрин Палмър (Дженифър Анистън), да се преструва заедно с децата си, че наистина е негова съпруга.

Убийствен спам

Приятелството на шестима приятели е подложено на риск, когато получават писмо, което трябва да бъде препратено до всеки от групата. Психопат-убиец решава да си поиграе с младежите и всеки, който се осмели да прекъсне веригата ще загуби живота си.
Сред актьорския състав блестят имената на звездата от трилогията "Здрач" Ники Рийд, Кийт Дейвид от "Сблъсъци", емблематичният за хорър филмите Брад Дуриф /"Пришълецът", "Хелоуин"/ и красивата азиатка Бай Лин /"Огън в кръвта 2"/.

Sucker Punch: Измислен свят"

Режисьорът Зак Снайдер („300”, „Пазителите”), определя своя филм "Sucker Punch: Измислен свят" като „Алиса в Страната на чудесата” с автомати, дракони, бомбардировачи и публични домове. Развиващ се през 50-те години на миналия век, филма разказва историята на Бейби Дол (Емили Браунинг), която се крие от болката, причинена от злия й баща и предстоящата лоботомия.

Живее в заведение за душевно болни и докато е там, Бейби започва да си измисля алтернативна реалност. Прави план за бягство, който трябва да изпълни в пет дни, като открадне пет предмета, преди да бъде обработена. Дол влиза в супер-света на въображението си, като границите между реалност и блян започват да се замъгляват. Към нея се присъединяват приятели, които са обитатели на същата болница. Уроците, които Бейби Дол научава в света на фантазиите, би й помогнал в бягството на момичетата от жестоката им съдба в реалния живот.



flash