Търси в сайта...

Ne-Yo може да зареже окончателно музиката

Ne-Yo несъмнено е една от най-големите R&B звезди на нашето време и трите му отличия "Грами" са достатъчно красноречиво доказателство.
 
Певецът има пет песни и два албума, достигали до първото място в Tоп 10 на списание "Билборд". Той също така е и успешен текстописец на редица парчета на звезди като Риана. Скоро обаче изпълнителят може да отправи поглед към Холивуд и да обърне гръб на музикалната сцена, пишат медиите в САЩ.
 
Любимият на милиони R&B фенове певец вече дори се радва на огромен успех, след като филмът му "Battle: Los Angeles" достигна първото място в бокс офиса. На въпрос кое в киното го привлича толкова силно, че е готов да се откаже от кариерата си в музиката Ne-Yo заяви: "Предишният ми филм "Stomp The Yard" не бе чак толкова привлекателен, тъй като в него играх образ, досущ като мен. Може да се каже, че в лентата играх себе си. "Battle: Los Angeles" обаче ми предостави възможността да се превъплътя в напълно различен от мен човек".
 
Въпреки силното си влечение певецът подчерта, че е твърдо решен да остане в музикалния бизнес. "Музиката тече във вените ми. Не се виждам да спра да се занимавам с нея и да се фокусирам единствено върху кариерата ми в киното. Ако не мога да съчетавам двете неща и трябва да избера едното от тях, това несъмнено ще бъде музиката. Тя бе моята първа любов и винаги ще си остане", разкри звездата. Ако съумее да намери баланса между двете професии обаче, Ne-Yo призна, че новият му сингъл "One In A Million" може да се окаже последната му песен за близките няколко години.


flash