Едуард умира във финала на "Здрач"

Едуард Кълън умира във финала на хитовата фентъзи сага "Здрач" (The Twilight Saga) – този слух разтревожи милионите почитатели на популярната поредица в последните няколко седмици.

Както е известно, The Twilight Saga: Breaking Down ще бъде разделен на два епизода, по същия модел, по който бе реализирана и последната част на сагата за Хари Потър (Harry Potter).

По все още непотвърдени данни, в първият от двата филма, Бела Суон ще роди дете от любимия си, след което ще се трансформира във вампир, а във втория ще се заложи на далеч по-мрачни окраски, като двойката ще се бори за живота си в далеч по-страховито изживяване спрямо предходните епизоди.

The Twilight Saga: Breaking Down ще е под режисурата на отличения с Оскар за работата си над  Gods and Monsters Бил Кондън (Bill Condon), който заменя Дейвид Слейд (David Slade), а в ролите ще видим добре познатите Робърт Патинсън (Robert Pattinson), Кристен Стюарт (Kristen Stewart) и Тейлър Лаутнър (Taylor Lautner), отново заформящи романтичен любовен триъгълник.

Първата част от финала на "Здрач" се очаква на екран през октомври 2011 година, заключителната – година по-късно.

avtora.com



flash