Търси в сайта...

Шоуто на блондинките

Дай свежо начало на уикенда с Блондинките на Fresh!

11.04.2013 14:25

Уикендът е на една ръка разстояние, но остава и последният работн ден, който трябва да бъде преoдолян.  За да не го усещате като битка, а като приятно изживяване, трябва да го започнете подобаващо. А няма по-добра... прочети още »

Разкажете за отношенията си с контрола в градския транспорт

10.04.2013 12:58

И в четвъртък Блондинките няма да са сами в студиото - на гости ще им бъде Поли Генова. Можете да полюбопитствате какво мисли и тя по въпроса на деня: тръпка ли е да пътуваш гратис или берете голям страх? По-добре е да си... прочети още »

Били Хлапето гостува на Блондинките

09.04.2013 15:52

Утре сутрин поредицата екзистенциални въпроси за живота и любовта ще продължи да бъде изследвана от любимите ни Блондинки. При това ще си имат и компания.   Въпросът, над който ще мислите от ранна сутрин, е:... прочети още »

Какво е за вас любовта извън семейното гнездо?

08.04.2013 15:52

Блондинките на Радио Fresh! ще посрещнат вторника с нов въпрос и не по-малка провокация.  Да обичаш и имаш връзка със семеен  - какво е това? Лош късмет, най-удобната любов без ангажименти или сладката забранена... прочети още »

В понеделник - нов провокативен въпрос от блондинките на Fresh!

05.04.2013 21:53

Нова седмица - нова провокация от свежите ни блондинки. Този път ще си говорим за възприятията и как те могат да ни подведат. И по-точно - погрешният начин, по който могат да ни възприемат. Как да не ви сбъркат с гей? И... прочети още »

Какво се случва, ако изпуснем мярката и какви са последствията?

04.04.2013 15:02

Женското любопитство е ненаситно, но в случая с Надя и Калина е искрена любознателност. Петъкът е добър ден да хвърлим поглед както назад, така и напред, към двата прекрасни почивни дена. Утре Блондинките ще ви... прочети още »

Да си поговорим за любовта и преживяването на края й

02.04.2013 17:12

Утре блондинките ще човъркат стари рани и бивши любови. Не със садистична, а с чисто академично-спомагателна цел, разбира се. Въпросът, над който ще имате възможност да подискутирате с тях, докато сутрешното ви кафе... прочети още »

Ден след 1 април - кои хора се лъжат?

01.04.2013 12:37

Трябва ли да си добър лъжец, за да не могат да те излъжат? Трябва ли да можеш да надхитриш всичко и всеки, за да си неуязвим за лъжата, или независимо колко е хитра свраката, накрая пак пада с двата крака? Ден след 1 април... прочети още »

Шофьорски въпрос от блондинките в понеделник

29.03.2013 17:10

Любопитството на нашите блондинки е неутолимо, затова от сега се подгответе за въпроса им за понеделник: Когато някой ви пречи на пътя – ще му пречите и вие, няма да го отразите, ще стоите далече или ще сигнализирате в... прочети още »



flash