Шоуто на блондинките

Колко абсурдна би била една причина да отблъснете някого?

22.04.2013 21:25

В Световния ден на книгата ще си поговорим за нещо, достойно да бъде описано от най-добрите комедийни автори.   Кои са най-нелепите причини да отблъснеш някого? Много му е дълъг носът, много му е къс носът, на... прочети още »

Какво да правим, ако стрелата на Амур уцели накриво?

19.04.2013 16:22

Нова седмица - нови въпроси, с които Надя и Калина ще ви разсънват сутрин.   Започваме в понеделник с една от доста тежките ситуации, с които често хората се сблъскват - какво да направиш, когато си влюбен/а в... прочети още »

Наближава Великден - как да го изкараме така, както искаме ние?

18.04.2013 22:37

Винаги актуални, утре свежите Блондинки ще обърнат внимание на нещо, което наближава скорострелно - Великден. И, разбира се, прилежащите към него семейни (т.е. присъствени) задължения.  От тук и въпросът за петък: как... прочети още »

Утре в свежия сутрешен блок на Fresh! - какво е за вас шопингът?

17.04.2013 16:29

Утре Блондинките ни ще ви занимаят с тема, винаги актуална за момичетата: пазаруването.   Какво е шопингтерапията - занимание за хора, които си нямат друга работа, бягство от скучен живот, разходка на чист въздух,... прочети още »

Кой води в битката между любовта и парите?

16.04.2013 14:27

Темите за любовта обяснимо са чест гост в сутрините на Блондинките на Fresh! Само тя стига ли обаче, или е един момент се намесва грубата реалност, че макар любовта да е любов, останалото е с пари? Има ли случаи, в които... прочети още »

Как се справяте, когато чувствата са без отклик?

15.04.2013 17:32

Веднъж навлезли в щекотливите теми, Блoндинките ни няма да ви оставят лесно да се измъкнете от тях. Утре ще си поговорите за нещо, което се е случвало на всеки - да не може да откликне на нечии чувства. При това... прочети още »

Мъжът и неговата кола - една истинска любов

14.04.2013 20:35

Fresh! блондинките започват седмицата с темата за едно от най-скъпите неща за всеки мъж - колата му :) И една от най-големите му болки - когато трябва да я даде в ръцете на жена. В кои случай мъжете дават колата си на жена... прочети още »

Дай свежо начало на уикенда с Блондинките на Fresh!

11.04.2013 14:25

Уикендът е на една ръка разстояние, но остава и последният работн ден, който трябва да бъде преoдолян.  За да не го усещате като битка, а като приятно изживяване, трябва да го започнете подобаващо. А няма по-добра... прочети още »

Разкажете за отношенията си с контрола в градския транспорт

10.04.2013 12:58

И в четвъртък Блондинките няма да са сами в студиото - на гости ще им бъде Поли Генова. Можете да полюбопитствате какво мисли и тя по въпроса на деня: тръпка ли е да пътуваш гратис или берете голям страх? По-добре е да си... прочети още »flash