Шоуто на блондинките

Какво мислите за миналото на половинката си?

24.04.2013 20:12

Утре Калина и Надя ще обърнат поглед към поредна гореща тема за връзките. Споделете с тях сутрешното си кафе и помислете заедно по въпроса.   В една връзка важни са много неща - общото ви настояще, общото бъдеще...... прочети още »

Какво ще изберете между работата и учението?

23.04.2013 17:33

Човек трудно може безгрижно да съчетава ангажиментите си, дори да не е криза, като сега. Но когато се стигне до избор, кое ще натежи - работата или училището?   Бихте ли си зарязали ученето заради работа? Какви биха... прочети още »

Колко абсурдна би била една причина да отблъснете някого?

22.04.2013 21:25

В Световния ден на книгата ще си поговорим за нещо, достойно да бъде описано от най-добрите комедийни автори.   Кои са най-нелепите причини да отблъснеш някого? Много му е дълъг носът, много му е къс носът, на... прочети още »

Какво да правим, ако стрелата на Амур уцели накриво?

19.04.2013 16:22

Нова седмица - нови въпроси, с които Надя и Калина ще ви разсънват сутрин.   Започваме в понеделник с една от доста тежките ситуации, с които често хората се сблъскват - какво да направиш, когато си влюбен/а в... прочети още »

Наближава Великден - как да го изкараме така, както искаме ние?

18.04.2013 22:37

Винаги актуални, утре свежите Блондинки ще обърнат внимание на нещо, което наближава скорострелно - Великден. И, разбира се, прилежащите към него семейни (т.е. присъствени) задължения.  От тук и въпросът за петък: как... прочети още »

Утре в свежия сутрешен блок на Fresh! - какво е за вас шопингът?

17.04.2013 16:29

Утре Блондинките ни ще ви занимаят с тема, винаги актуална за момичетата: пазаруването.   Какво е шопингтерапията - занимание за хора, които си нямат друга работа, бягство от скучен живот, разходка на чист въздух,... прочети още »

Кой води в битката между любовта и парите?

16.04.2013 14:27

Темите за любовта обяснимо са чест гост в сутрините на Блондинките на Fresh! Само тя стига ли обаче, или е един момент се намесва грубата реалност, че макар любовта да е любов, останалото е с пари? Има ли случаи, в които... прочети още »

Как се справяте, когато чувствата са без отклик?

15.04.2013 17:32

Веднъж навлезли в щекотливите теми, Блoндинките ни няма да ви оставят лесно да се измъкнете от тях. Утре ще си поговорите за нещо, което се е случвало на всеки - да не може да откликне на нечии чувства. При това... прочети още »

Мъжът и неговата кола - една истинска любов

14.04.2013 20:35

Fresh! блондинките започват седмицата с темата за едно от най-скъпите неща за всеки мъж - колата му :) И една от най-големите му болки - когато трябва да я даде в ръцете на жена. В кои случай мъжете дават колата си на жена... прочети още »



flash