Търси в сайта...

Шоуто на блондинките

Калина и Надя търсят отговор - На кого му пука повече за тялото?

15.05.2013 13:39

В четвъртък сутрин, когато времето обещава да бъде горещо, Калина и Надя ще нагорещят и страстите в търсене на отговор на въпроса:  Жените се подлагат на диета от суета, а мъжете пазят... прочети още »

Може ли да стане луд купон без алкохол?, ще питат Калина и Надя

14.05.2013 13:17

В сряда сутрин, след нощ на бурни концертни страсти, Калина и Надя ще търсят отговор на въпроса:  Може ли да стане луд купон без алкохол – няма как да стане, ако се напиеш пък не помниш, но пък... прочети още »

Вдъхновявате ли се от живота на известните, питат Калина и Надя

13.05.2013 15:23

Във вторник сутрин утрото ще е по-слънчево, а Калина и Надя ще търсят отговор на въпроса:  Вдъхновявате ли се от живота на известните или ги давате като антипример на децата си? Споделетe своя опит и... прочети още »

Калина и Надя се питат: Има ли „щастлива” раздяла?

10.05.2013 10:18

В понеделник сутрин, след нощ на силни страсти, Калина и Надя ще търсят отговор на въпроса:  Има ли „щастлива” раздяла – да, ако си му намерила ново гадже предварително, ако подялбата е доволна... прочети още »

Две блондинки в колата - търсят си майсторски съвети

08.05.2013 13:00

В четвъртък сутрин Калина и Надя ще си търсят майстора. Решили са да отворят капака на колата и да ви питат: На кого му излиза по-скъпа поддръжката на колата – на мъжете или на жените? Споделетe своя опит и мнения... прочети още »

Любов по сметка е нещо нормално за съвремнния свят или е невъзможно за хора със съвест?

07.05.2013 12:37

Първата сряда след дългите почивни дни е отворена за вашите мнения по темата на Калина и Надя: Любов по сметка е нещо нормално за съвремнния свят или е невъзможно за хора със съвест? Споделетe своя опит и мнения по... прочети още »

Последният работен ден е - споделете го с Блондинките на Fresh!

29.04.2013 16:04

Празниците вече чукат на вратата и изскачащите отвсякъде шоколадови зайци не оставят на Блондинките друго, освен да формулират и въпроса си в съответната посока.   На кого му е най-весело по празниците – на... прочети още »

Лятото е вече на прага на офиса - а тези, които остават в него?

26.04.2013 12:31

Вече е почти май месец, което означава, че лятото почти е тук, а феновете на ранното море вече стягат куварите. Какво значи това обаче за тези, които остават в офиса?   Когато другите са в отпуска – имаш шанс... прочети още »

Да си поговорим за изневярата

25.04.2013 16:08

Като сме тръгнали по горещите теми, нека завършим седмицата с такава. Утре блондинките на радио Fresh! ще ви разпитват за изневярата.   Как се въздържате от изневяра? Не се въздържам; взимам предпазни мерки; имам ли... прочети още »



flash