Шоуто на блондинките

Кой води в битката между любовта и парите?

16.04.2013 14:27

Темите за любовта обяснимо са чест гост в сутрините на Блондинките на Fresh! Само тя стига ли обаче, или е един момент се намесва грубата реалност, че макар любовта да е любов, останалото е с пари? Има ли случаи, в които... прочети още »

Как се справяте, когато чувствата са без отклик?

15.04.2013 17:32

Веднъж навлезли в щекотливите теми, Блoндинките ни няма да ви оставят лесно да се измъкнете от тях. Утре ще си поговорите за нещо, което се е случвало на всеки - да не може да откликне на нечии чувства. При това... прочети още »

Мъжът и неговата кола - една истинска любов

14.04.2013 20:35

Fresh! блондинките започват седмицата с темата за едно от най-скъпите неща за всеки мъж - колата му :) И една от най-големите му болки - когато трябва да я даде в ръцете на жена. В кои случай мъжете дават колата си на жена... прочети още »

Дай свежо начало на уикенда с Блондинките на Fresh!

11.04.2013 14:25

Уикендът е на една ръка разстояние, но остава и последният работн ден, който трябва да бъде преoдолян.  За да не го усещате като битка, а като приятно изживяване, трябва да го започнете подобаващо. А няма по-добра... прочети още »

Разкажете за отношенията си с контрола в градския транспорт

10.04.2013 12:58

И в четвъртък Блондинките няма да са сами в студиото - на гости ще им бъде Поли Генова. Можете да полюбопитствате какво мисли и тя по въпроса на деня: тръпка ли е да пътуваш гратис или берете голям страх? По-добре е да си... прочети още »

Били Хлапето гостува на Блондинките

09.04.2013 15:52

Утре сутрин поредицата екзистенциални въпроси за живота и любовта ще продължи да бъде изследвана от любимите ни Блондинки. При това ще си имат и компания.   Въпросът, над който ще мислите от ранна сутрин, е:... прочети още »

Какво е за вас любовта извън семейното гнездо?

08.04.2013 15:52

Блондинките на Радио Fresh! ще посрещнат вторника с нов въпрос и не по-малка провокация.  Да обичаш и имаш връзка със семеен  - какво е това? Лош късмет, най-удобната любов без ангажименти или сладката забранена... прочети още »

В понеделник - нов провокативен въпрос от блондинките на Fresh!

05.04.2013 21:53

Нова седмица - нова провокация от свежите ни блондинки. Този път ще си говорим за възприятията и как те могат да ни подведат. И по-точно - погрешният начин, по който могат да ни възприемат. Как да не ви сбъркат с гей? И... прочети още »

Какво се случва, ако изпуснем мярката и какви са последствията?

04.04.2013 15:02

Женското любопитство е ненаситно, но в случая с Надя и Калина е искрена любознателност. Петъкът е добър ден да хвърлим поглед както назад, така и напред, към двата прекрасни почивни дена. Утре Блондинките ще ви... прочети още »flash