Шоуто на блондинките

Вдъхновявате ли се от живота на известните, питат Калина и Надя

13.05.2013 15:23

Във вторник сутрин утрото ще е по-слънчево, а Калина и Надя ще търсят отговор на въпроса:  Вдъхновявате ли се от живота на известните или ги давате като антипример на децата си? Споделетe своя опит и... прочети още »

Калина и Надя се питат: Има ли „щастлива” раздяла?

10.05.2013 10:18

В понеделник сутрин, след нощ на силни страсти, Калина и Надя ще търсят отговор на въпроса:  Има ли „щастлива” раздяла – да, ако си му намерила ново гадже предварително, ако подялбата е доволна... прочети още »

Две блондинки в колата - търсят си майсторски съвети

08.05.2013 13:00

В четвъртък сутрин Калина и Надя ще си търсят майстора. Решили са да отворят капака на колата и да ви питат: На кого му излиза по-скъпа поддръжката на колата – на мъжете или на жените? Споделетe своя опит и мнения... прочети още »

Любов по сметка е нещо нормално за съвремнния свят или е невъзможно за хора със съвест?

07.05.2013 12:37

Първата сряда след дългите почивни дни е отворена за вашите мнения по темата на Калина и Надя: Любов по сметка е нещо нормално за съвремнния свят или е невъзможно за хора със съвест? Споделетe своя опит и мнения по... прочети още »

Последният работен ден е - споделете го с Блондинките на Fresh!

29.04.2013 16:04

Празниците вече чукат на вратата и изскачащите отвсякъде шоколадови зайци не оставят на Блондинките друго, освен да формулират и въпроса си в съответната посока.   На кого му е най-весело по празниците – на... прочети още »

Лятото е вече на прага на офиса - а тези, които остават в него?

26.04.2013 12:31

Вече е почти май месец, което означава, че лятото почти е тук, а феновете на ранното море вече стягат куварите. Какво значи това обаче за тези, които остават в офиса?   Когато другите са в отпуска – имаш шанс... прочети още »

Да си поговорим за изневярата

25.04.2013 16:08

Като сме тръгнали по горещите теми, нека завършим седмицата с такава. Утре блондинките на радио Fresh! ще ви разпитват за изневярата.   Как се въздържате от изневяра? Не се въздържам; взимам предпазни мерки; имам ли... прочети още »

Какво мислите за миналото на половинката си?

24.04.2013 20:12

Утре Калина и Надя ще обърнат поглед към поредна гореща тема за връзките. Споделете с тях сутрешното си кафе и помислете заедно по въпроса.   В една връзка важни са много неща - общото ви настояще, общото бъдеще...... прочети още »

Какво ще изберете между работата и учението?

23.04.2013 17:33

Човек трудно може безгрижно да съчетава ангажиментите си, дори да не е криза, като сега. Но когато се стигне до избор, кое ще натежи - работата или училището?   Бихте ли си зарязали ученето заради работа? Какви биха... прочети още »flash