Шоуто на блондинките

Последният работен ден е - споделете го с Блондинките на Fresh!

29.04.2013 16:04

Празниците вече чукат на вратата и изскачащите отвсякъде шоколадови зайци не оставят на Блондинките друго, освен да формулират и въпроса си в съответната посока.   На кого му е най-весело по празниците – на... прочети още »

Лятото е вече на прага на офиса - а тези, които остават в него?

26.04.2013 12:31

Вече е почти май месец, което означава, че лятото почти е тук, а феновете на ранното море вече стягат куварите. Какво значи това обаче за тези, които остават в офиса?   Когато другите са в отпуска – имаш шанс... прочети още »

Да си поговорим за изневярата

25.04.2013 16:08

Като сме тръгнали по горещите теми, нека завършим седмицата с такава. Утре блондинките на радио Fresh! ще ви разпитват за изневярата.   Как се въздържате от изневяра? Не се въздържам; взимам предпазни мерки; имам ли... прочети още »

Какво мислите за миналото на половинката си?

24.04.2013 20:12

Утре Калина и Надя ще обърнат поглед към поредна гореща тема за връзките. Споделете с тях сутрешното си кафе и помислете заедно по въпроса.   В една връзка важни са много неща - общото ви настояще, общото бъдеще...... прочети още »

Какво ще изберете между работата и учението?

23.04.2013 17:33

Човек трудно може безгрижно да съчетава ангажиментите си, дори да не е криза, като сега. Но когато се стигне до избор, кое ще натежи - работата или училището?   Бихте ли си зарязали ученето заради работа? Какви биха... прочети още »

Колко абсурдна би била една причина да отблъснете някого?

22.04.2013 21:25

В Световния ден на книгата ще си поговорим за нещо, достойно да бъде описано от най-добрите комедийни автори.   Кои са най-нелепите причини да отблъснеш някого? Много му е дълъг носът, много му е къс носът, на... прочети още »

Какво да правим, ако стрелата на Амур уцели накриво?

19.04.2013 16:22

Нова седмица - нови въпроси, с които Надя и Калина ще ви разсънват сутрин.   Започваме в понеделник с една от доста тежките ситуации, с които често хората се сблъскват - какво да направиш, когато си влюбен/а в... прочети още »

Наближава Великден - как да го изкараме така, както искаме ние?

18.04.2013 22:37

Винаги актуални, утре свежите Блондинки ще обърнат внимание на нещо, което наближава скорострелно - Великден. И, разбира се, прилежащите към него семейни (т.е. присъствени) задължения.  От тук и въпросът за петък: как... прочети още »

Утре в свежия сутрешен блок на Fresh! - какво е за вас шопингът?

17.04.2013 16:29

Утре Блондинките ни ще ви занимаят с тема, винаги актуална за момичетата: пазаруването.   Какво е шопингтерапията - занимание за хора, които си нямат друга работа, бягство от скучен живот, разходка на чист въздух,... прочети още »flash