Шоуто на блондинките

На всичко ли си готов, ако си сигурен, че това твоят човек в живота?

08.07.2013 17:35

В сезона на морските приключения по-рядко се замисляме за Голямата Любов, макар че тя може да дебне навсякъде - дори скрита зад привидно еднократна среща. Големият въпрос обаче е: какво правим ако решим, че това е Тя (Той)?... прочети още »

Къде изчезнаха гларусите?

05.07.2013 16:27

Дори и в понеделник, лятото си е лято и нашепва "море" в ушите ни. Разбира се, зако за едни посещението на лееяната дестинация е повод за почивка, за други е начало на качествено различни преживявания, с които... прочети още »

Кои са нещата, които взимате за почивка и никога не използавате?

04.07.2013 16:36

Отпускарското време се е засилило по склона и е въпрос на седмици, а за някои - и на дни, преди да дойде с целия хаос, който съпровожда подреждането на багажа около него. Два куфара за седмица море много ли са или... прочети още »

Какво не се говори пред родителите на половинката?

03.07.2013 13:31

Човек и добре да живее, все някога среща родителите на любимия човек. Дали от това ще произтече любовна история с хепиенд, или нова глава в сагата на битката между Монтеги и Капулети, зависи от много неща, но без съмнение и... прочети още »

Наистина ли мързеливците са най-креативни и по-глупави ли са работливците?

02.07.2013 16:23

В средата на работната седмица Блондинките ще коментират дали работливостта е такава добродетел, за каквато ни я представят. Дали не се лишаваме от приятен и безгрижен живот, само защото са ни накарали да вярваме, че всичко... прочети още »

Какво казва профилната ти снимка за теб?

01.07.2013 15:39

Навлизаме решително в работната седмица, значителна част от която, нека си признаем, прекарваме в социалните мрежи. До колко обаче интернет-личността ни има значимостта на това какви сме офлайн?  Какво, например,... прочети още »

Бившите – повод за съревнование или за директен конфликт?

28.06.2013 15:25

Понеделник, първи ден на юли, около нас поголовно са по плажовете, а ние още се пържим тук - тройно критичен ден! На помощ идват верните Блондинки с неизменното си любопитство и най-свежата музика в ефира на радио... прочети още »

Бижута, грим и токчета на плажа – секси ли си, или си смешна?

27.06.2013 13:39

Петък налага различно настроение, каквото и да е времето навън. Блондинките решително се връщат на плажна тематика, съчетана с другата най-голяма слабост на дамите - модата. Как да съчетаем двете страсти е труден въпрос, и... прочети още »

Щом ти изневеряват, значи ли, че си виновен?

26.06.2013 14:58

Тези дни времето се понамуси и това даде шанс на Блондинките да минат за малко встрани от лятната тематика. Но в унисон с намръщените облаци, въпросът им в четвъртък ще засегне болна тема.   Щом ти... прочети още »



flash