"Блондинките" на Fresh! - на корицата на книгата "Успехът в българския ген"

Всички познавате и обичате Цвети и Ели - великолепните Fresh! блондинки, които ви будят всяка сутрин с усмивки, настроение и позитивни емоции. Те обаче са много повече от красиви лица и гласове - утвърдени професионалисти, и двете "жонглират" с няколко дейности едновременно - докато балансират всичко това и със семейните отговорности и радости.
 
Техните умения, принос и талант не са само наше пристрастно предубеждение - Цвети и Елена са на корицата на новата книга "Успехът в българския ген", която съдържа 49 истории и интервюта на успели в своята професия българи, в България и чужбина, събрани от младия предприемач Петър Нефтелимов.
 
Анотацията към книгата е от водещия на "120 минути" по БТВ, Светльо Иванов, в която той казва: "Познавам Петър като изключително умен и търсещ човек. Фактът, че той поставя фокус върху успеха означава, че в неговия характер има искрена радост от постиженията на младите българи в страната и в чужбина. Тази книга обединява историите на хора, които гледат на бъдещето с надежда. Хора, които са готови да променят средата, в която всички живеем към по-добро. Във време на изпитания, Петър и неговите герои ни казват: "Не се страхувайте от бъдещето, защото ние ще успеем!"
 
Не на последно място е и благотворителният елемент в създаването на книгата - 20% от приходите нея ще отидат за позитивната журналистика у нас, а всички, които пожелаят, могат да си я поръчат директно от автора или от сайта на Библиотека България.
 
Официалното представяне на книгата ще бъде на 20-ти декември, от 19 часа в Дом на киното. Заповядайте!
 

Свързани новини

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023

Ново радио във Fresh Radio Group

05.01.2023

Концерт за група и оркестър на Джон Лорд

18.11.2022


flash