"Блондинките" на Fresh! - на корицата на книгата "Успехът в българския ген"

Всички познавате и обичате Цвети и Ели - великолепните Fresh! блондинки, които ви будят всяка сутрин с усмивки, настроение и позитивни емоции. Те обаче са много повече от красиви лица и гласове - утвърдени професионалисти, и двете "жонглират" с няколко дейности едновременно - докато балансират всичко това и със семейните отговорности и радости.
 
Техните умения, принос и талант не са само наше пристрастно предубеждение - Цвети и Елена са на корицата на новата книга "Успехът в българския ген", която съдържа 49 истории и интервюта на успели в своята професия българи, в България и чужбина, събрани от младия предприемач Петър Нефтелимов.
 
Анотацията към книгата е от водещия на "120 минути" по БТВ, Светльо Иванов, в която той казва: "Познавам Петър като изключително умен и търсещ човек. Фактът, че той поставя фокус върху успеха означава, че в неговия характер има искрена радост от постиженията на младите българи в страната и в чужбина. Тази книга обединява историите на хора, които гледат на бъдещето с надежда. Хора, които са готови да променят средата, в която всички живеем към по-добро. Във време на изпитания, Петър и неговите герои ни казват: "Не се страхувайте от бъдещето, защото ние ще успеем!"
 
Не на последно място е и благотворителният елемент в създаването на книгата - 20% от приходите нея ще отидат за позитивната журналистика у нас, а всички, които пожелаят, могат да си я поръчат директно от автора или от сайта на Библиотека България.
 
Официалното представяне на книгата ще бъде на 20-ти декември, от 19 часа в Дом на киното. Заповядайте!
 

Свързани новини

Празник, който ще се помни!

19.05.2023

Нов проект на БФА

25.01.2023

Ново радио във Fresh Radio Group

05.01.2023

Концерт за група и оркестър на Джон Лорд

18.11.2022

"Фреш Радио Груп" с високо отличие

26.05.2022


flash