Мария Илиева представя Mi Amor в "Шоуто на блондинките"

В сряда "Шоуто на блондинките" ще загрее ефира с култова брюнетка. Очаквайте Мария Илиева, която ще представи новия си сингъл Mi amor.

След поредица от R’n’B проекти и нежната балада “Нека вали”, Мария Илиева ще зарадва феновете си с ярко клубно звучене. Mi Amor е писана от мултиплатинените американски продуценти Da Beat Freakz, работили с Usher, Sean Paul, Chris Brown, M Pokora, Kat Deluna и др. Те намират Мария Илиева в социалните мрежи и ѝ предлагат да работят заедно, като най-подходящия сингъл, на който заедно се спират, е именно този. Автор на българския текст е самата изпълнителка, а по продукцията работи Dexter. Мария споделя, че текстът е зареден с толкова силна емоция, че за написването му са ѝ били необходими само няколко часа.

Песента направи своята концертна премиера на 11-ти август по време на концерта на Мария Илиева в Летния театър на Варна, където беше приет изключително топло от публиката. „Реакцията на хората е най-показателна дали една песен ще бъде хит,” разказва Мария. „Изпълних Mi Amor и по време на мое клубно участие в София, а в края публиката викаше името му за бис – това ме зареди безкрайно и е чудесен знак.”

 

 


Свързани новини

Блондинките - с лайв чат в Instagram

30.03.2020

Шоуто на Блондинките търси стажанти

23.05.2019

Трябва ли да има такса „дете”?

22.04.2016

KNAS, Bacardy, Мария Илиева с общ сингъл

22.04.2013


flash