Нели Петкова гостува в "Звезден петък" утре

"Bad" е актуалният сингъл на Нели Петкова. Основните идеи и мотиви в него са заимствани от българския фолклор. Това не е случайно - самата Нели завършва Националното Училище за Фолклорни Изкуства “Филип Кутев" в Котел, след което продължава с "Музикална педагогика" в СУ, с профил "Народно пеене". 
 
През годините, в които е вокалистка в популярно тв шоу, характерният глас на Нели правят голямо впечатление на редица звезди от световния музикален и шоубизнес. Майкъл Болтън определя гласа на Нели като "страхотен и изключителен", а изпълнението й оценява като "феноменално". Холивудкият актьор Кристоф Ламбер, режисьорът Майк Нюъл, Глен Хюз ("Дийп пърпъл "), виртуозът на цигулката Найджъл Кенеди също остават възхитени от представянето на изпълнителката. Нели е споделяла сцената с Boney M, Cypress Hill, Army Of Lovers, Scorpions, Snap, Asia, Ishtar, Toto Cotugno, Nazareth, Manowar, Uriah Heep, Accept, Nick Mason (Pink Floyd), Mezzoforte, Ricchi e Poveri, Jon Anderson (Yes), Wil Salden of the Glen Miller Orchestra, INXS, Elena Paparizou, Anna Vissi, Tarkan и много други.
 
Юли 2011 обаче маркира важен крайъгълен камък за Нели Петкова - тя започва солова кариера, представя първия си самостоятелен сингъл “Lucky One" с Miro Gee и с този сингъл пробива в Испания. 
 
Във "фаталния" петък 13-ти тя ще гостува в "Звезден петък", с което прелестните Блондинки в студиото на Радио Fresh! ще станат три. Дали едно число може да е фатално, когато имаш таланта на своя страна, пък и когато драмите около нас са винаги в изобилие, ще е само една от темите, за които ще си поговори тя с Калина и Надя. 
 
За всичко останало - не мърдайте от честотите на Радио Fresh! утре след 9 сутринта, само в "Шоуто на Блондинките"!

Свързани новини



flash