Ogi 23 представят новото си парче "Test Drive" в "Шоуто на Блондинките"

Тази седмица Звездният петък е празничен и почивен, но това няма да ни спре да го превърнем в Звезден четвъртък. Нито пък ще ни попречи да поканим поредните ни звездни гости - Ogi 23. Не само ще ги поразпитаме хубавичко по темата на деня - "Кое е за предпочитане - секс без любов, или търсенето на любовта в тотално въздържание?", но и ще стане дума за новия им албум и най-новото им парче, което е и първи сингъл от него.
 
 
Зад името Ogi 23 стоят Ангел Ангелов (бас, вокали) и Константин Ангелов (китара, вокали), Максим Петров (барабани) и нито един Оги. Запознават се още през 2005 като ученици и повече от десет години радват феновете на родния пънк и поп. 
 
Ангел пише текстовете, а Косьо – музиката. Сменят няколко барабанисти, защото повечето се отказват, за да се развиват в съвсем други професионални посоки, но Максим Петров се завръща отново. На въпроса откъде идва името им, отговарят: "Това е дълга история с различни версии. Всъщност работехме на един строеж преди много време. Там имаше шофьор на камион, който така и не научи на никого името и на всички викаше Оги."
 
Първият албум на Ogi 23, озаглавен Pumpin’ Chaos, излиза през 2010, а вторият - Голямото разпускане - през 2012. И двата са с пънк/поп звучене, свежи и весели текстове, в които най-често се пее за купони, лято, море, почивка и... момичета. През годините правят песни с Рут Колева, рапърите FeeL от "The Top Stoppers" и 100 кила. Имат много концерти както в столични клубове, така и из цялата страна, като правят и няколко участия на фестивалите "Spirit of Burgas" и "Elevation". 
 
Сега е ред на новото им парче, "Test Drive" - първият сингъл от предстоящия им нов албум, който носи тяхното име. "Това е тест драйв. Това е обир. Това е новият ни албум – Ogi 23", представят ситуацията накратко момчетата. По-пространно - в четвъртък, "Шоуто на Блондинките", само в ефира на Радио Fresh!

Свързани новини

Део, Лео и Играта в "Звезден петък"

07.07.2016

Моисей e звездният гост тази седмица

16.06.2016

DIA и Митко Петров в "Звезден петък"

02.06.2016

Нели Петкова гостува в "Звезден петък"

12.05.2016

Pavell & Venci Venc’ в "Звезден петък"

14.04.2016


flash