Търси в сайта...

Звездите се събуждат с Блондинките на Radio Fresh!

Най-хитовите български звезди влизат в кампанията “Твоето щуро събуждане”. Те няма да бъдат конкуренти за страхотните награди, които очакват само слушателите, изпратили своето забавно сутрешно видео клипче, но по случай рождения ден на Radio Fresh!, българските изпълнители с удоволствие споделят сутрешните си моменти в импровизирано "селфи” и с охота разказват "как го правят” рано, в компанията на Блондинките на Radio Fresh!.  
 
Наричат Димитър Кирязов българския David Guetta. За fresh-феновете обаче той е DJ-я, който ги кара да танцуват от ефира на любимото радио с последния си хит "Завинаги". Димитър е в основата на първия български комедиен уеб сериал "Типично”, който забавлява с различни ситуации в отношенията M&M. Димитър работи вечер до късно и сутрин става трудно, но винаги с Блондинките на Radio Fresh!.
 
 
Fresh:Ти как го предпочиташ сутрин?
Димитър: Предпочитам го в компания
 
Radio Fresh! се буди с две блондинки, а ти с кого или какво?
С брюнетка, блондинка и... будилник.
 
Имаш ли си любими сутрешни ритуали?
Всеки път, когато ставам от леглото, несъзнателно грабвам възглавницата си под мишница и винаги влизам в банята с нея и се чудя къде да я оставя, и най-вече защо всъщност тя е с мен!?
 
Каква ти е представата за щуро събуждане и имаш ли спомени от такова?
Представата ми за такова събуждане е един виц, който колкото и нереално да звучи, съм го преживявал: "Една сутрин, телефонът ме събужда от непознат номер. Вдигам и чувам женски глас: "Г-н Стоянов, обаждаме се от болницата, жена ви е приета, защото всеки момент ще ражда!" "Добре, идвам!" Ставам на пожар, обличам се и на бегом към колата... Карайки с бясна скорост осъзнавам, че нито съм Стоянов, нито имам жена." Почти същото, само че ми бяха поръчали незабавно да доставя банички за закусвалня.

Свързани новини

"Твоето щуро събуждане": Атанаска Ерева

15.06.2015

"Твоето щуро събуждане": Надежда и Сияна

08.06.2015

Джуджи част от "Твоето щуро събуждане"

04.06.2014

"Твоето щуро събуждане“ в "На кафе“

02.06.2014

"Твоето щуро събуждане": Цветина Динова

15.05.2014


flash