Устата представя "DRUG" на живо при Блондинките

Предлагаме ти да се забавляваш докато работиш за Плосък корем с Програма с упражнения на Зърнени закуски NESTLÉ® Fitness® и хореографа Диан Бери“.

Направи деня си прекрасен с порция блондинско настроение и зърнени закуски NESTLÉ® Fitness® всяка сутрин между 7 и 10 в компанията на Калина и Надя. Участвай в играта на „Шоуто на Блондинките” сега! Отговори вярно на въпроса на Надя и Калина на igra@radiofresh.bg и спечели продукти NESTLÉ® Fitness®.
 
Зърнени закуски NESTLÉ® Fitness® са направени с пълнозърнести култури и са с ниско съдържание на мазнини - нещо, което става още по-актуално с настъпването на пролетта и наближаването на сезона на плажа и банския костюм!
 
Винаги хитовете днес в ефира на Радио Fresh! и зърнени закуски NESTLÉ® Fitness® - лека и вкусна комбинация за перфектен старт на деня!
 
Въпросът на NESTLÉ® Fitness® за четвъртък, 30 май, е: Колко kCal има в едно десертче  NESTLÉ® Fitness®?
 
В четвъртък Бондинките ще имат не само въпрос, но и гост. Питането им ще е насочено към една от най-актуалните гледки този сезон: Кой се радва на голите абитуриентки – родителите, съучениците или сутеньорите?

Сподели своя опит и мнение по въпроса на ефирния номер или във фейсбук страницата на Блондинките. Слушай "Шоуто на Блондинките" с чаровните Надя и Калина от 7 до 10ч. по Радио Fresh!

А след 9 ч. на гости в студиото ще дойде Устата, за да представи най-новото си парче - "DRUG". Четириминутният екшън видеоклип на “DRUG” e режисиран oт Александър Моллов, aвтор на музиката и аранжимента е Светлин Къслев, а текстът е на Устата.

Основната тема, която сюжета на “DRUG” развива, е другото лице на човека до нас, който ни действа като наркотик. Можем ли да кажем, че го познаваме или се оказва, че притежава тъмна страна, която никога не сме виждали? Ето това са въпросите, на които Устата ще отговори лично пред чаровните ни Блондинки.

A наградата на NESTLÉ® Fitness® отива при Павел Петров.


Свързани новини

Годишен ТАРОСКОП от Блондинките за 2024!

28.12.2023

Шоуто на Блондинките търси стажанти

23.05.2019

Блондинките като Лицата на града

11.04.2019

Цвети и Елена със свой канал в YouTube.

01.12.2018

"Петък точно в 5" с нова премиера

20.11.2018


flash