Започнете седмицата със свежо настроение с Блондинките на радио Fresh!

Предлагаме ти да се забавляваш докато работиш за Плосък корем с Програма с упражнения на Зърнени закуски NESTLÉ® Fitness® и хореографа Диан Бери“.

Направи деня си прекрасен с порция блондинско настроение и зърнени закуски NESTLÉ® Fitness® всяка сутрин между 7 и 10 в компанията на Калина и Надя. Участвай в играта на „Шоуто на Блондинките” сега! Отговори вярно на въпроса на Надя и Калина на igra@radiofresh.bg и спечели продукти NESTLÉ® Fitness®.
 
Зърнени закуски NESTLÉ® Fitness® са направени с пълнозърнести култури и са с ниско съдържание на мазнини - нещо, което става още по-актуално с настъпването на пролетта и наближаването на сезона на плажа и банския костюм!
 
Винаги хитовете днес в ефира на Радио Fresh! и зърнени закуски NESTLÉ® Fitness® - лека и вкусна комбинация за перфектен старт на деня!
 
Въпросът на NESTLÉ® Fitness® за понеделник, 27 май, е: Какво е съдържанието на мазнини в една порция зърнена закуска NESTLÉ® Fitness® стандартен?
 
А въпросът на Блондинките в началото на седмицата е: Осъждате ли хората, които си позволяват секс за една нощ? "Да и ги съжалявам" или "Не – даже им завиждам!"

Сподели своя опит и мнение по въпроса на ефирния номер или във фейсбук страницата на Блондинките. Слушай "Шоуто на Блондинките" с чаровните Надя и Калина от 7 до 10ч. по Радио Fresh!

Наградата на NESTLÉ® Fitness® печели Ангел Атанасов.


Свързани новини

Годишен ТАРОСКОП от Блондинките за 2024!

28.12.2023

Шоуто на Блондинките търси стажанти

23.05.2019

Блондинките като Лицата на града

11.04.2019

Цвети и Елена със свой канал в YouTube.

01.12.2018

"Петък точно в 5" с нова премиера

20.11.2018


flash