Ударно начало на седмицата с NESTLÉ® Fitness® и Fresh!

Зърнената закуска NESTLÉ® Fitness® и най-свежите блондинки ви отправят поредно предизвикателство от ефира на Радио Fresh!

Участвайте в играта на "Шоуто на Блондинките” всеки делничен ден между 7 и 10 сутринта! Отговорете на въпроса на Надя и Калина на igra@radiofresh.bg и спечелете кутия зърнени закуски NESTLÉ® Fitness®.
 
Зърнени закуски NESTLÉ® Fitness® са направени с пълнозърнести култури и са с ниско съдържание на мазнини - нещо, което става още по-актуално с настъпването на пролетта и наближаването на сезона на плажа и банския костюм!
 
Винаги хитовете днес в ефира на Радио Fresh! и зърнени закуски NESTLÉ® Fitness® - лека и вкусна комбинация за перфектен старт на деня!
 
Въпросът на NESTLÉ® Fitness® за понеделник, 18 март, е: Какво е съдържанието на мазнини в една порция зърнена закуска NESTLÉ® Fitness® плодове?
 
 
А въпросът на деня, по който Надя и Калина, като представителки на по-романтичната част от човечеството ще имат какво да кажат, но и ще питат вас, е: Срамно ли е да си романтик в днешно време?
 
Победителят днес е Михаил Борчаков.

Свързани новини

Шоуто на Блондинките търси стажанти

23.05.2019

Блондинките като Лицата на града

11.04.2019

Цвети и Елена със свой канал в YouTube.

01.12.2018

"Петък точно в 5" с нова премиера

20.11.2018

Блондинките отговориха на феновете

03.07.2018

Коментари


flash