Започни деня си с две блондинки и NESTLÉ® Fitness®

От понеделник зърнената закуска NESTLÉ® Fitness® и най-свежите блондинки ще ви отправят ново предизвикателство от ефира на Радио Fresh!

Участвайте в играта на "Шоуто на Блондинките” всеки делничен ден между 7 и 10 сутринта! Отговорете на въпроса на Надя и Калина на igra@radiofresh.bg и спечелете кутия зърнени закуски NESTLÉ® Fitness®.
 
Зърнени закуски NESTLÉ® Fitness® са направени с пълнозърнести култури и са с ниско съдържание на мазнини - нещо, което става още по-актуално с настъпването на пролетта и наближаването на сезона на плажа и банския костюм!
 
Винаги хитовете днес в ефира на Радио Fresh! и зърнени закуски NESTLÉ® Fitness® - лека и вкусна комбинация за перфектен старт на деня!
 
В аванс ви подаваме въпроса на NESTLÉ® Fitness® за понеделник, 4 март: Какво е съдържанието на пълнозърнеста пшеница в зърнена закуска NESTLÉ® Fitness® стандартен?
 
Победителят в понеделник е Лиляна Георгиева, гр. Бургас.
 
А след като покажете знания и си осигурите закуската, ще можете да си поговорите с Надя и Калина по въпроса на деня: стана ли работата по-важна от семейството?

Свързани новини

Най-успешният млад коафьор

14.12.2017

Пречи ли бракът на развитието ти

14.10.2015

Кой да решава какво да учат децата?

28.11.2014

Как се печели свекърва или тъща?

14.01.2014

Вторник идва с Fresh! и NESTLÉ® Fitness®

04.03.2013

Коментари


flash